Jämför service, kvalitet i verksamheter

Om du vill jämföra Kristianstads kommuns service med andra kommuner eller jämföra kommunens skolor eller äldreboenden med varandra kan du använda tjänsten Jämföraren.

Kristianstads kommun rapporterar regelbundet in olika nyckeltal till kommun- och landstingsdatabasen Kolada. Exempel på nyckeltal som vi rapporterar in:

• kostnader för våra verksamheter
  • personaltäthet
  • genomsnittsbetyg
  • brukarbedömningar
  • nöjd-kundindex.

I tjänsten Jämföraren kan du själv plocka fram statisk och tabell och jämföra olika verksamheter med varandra. Du hittar länken till Jämföraren under relaterad information.

Kvalitetsundersökningar inom omsorgen

Varje år genomför Socialstyrelsen undersökningen "Så tycker de äldre om äldreomsorgen". Vi publicerar kvalitetsundersökningarna på varje boendes webbsida. För att hitta en kvalitetsundersökning kan du skriva in boendets namn i sökrutan eller använd länken Boende som du hittar under relaterad information.