Tillväxtträffar

Våra frukostmöten och andra tillväxtträffar för företagare har varit väldigt välbesökta. Alla datum du ska boka in hittar du här på sidan. Välkommen!

Följ oss gärna på Facebook och Instagram @tillvaxtkristianstad. Där ser du inbjudan till alla våra träffar.
Följ oss gärna på Facebook och Instagram @tillvaxtkristianstad. Där ser du inbjudan till alla våra träffar.

Kommande träffar 

  •  Frukostmöte tema lantbruk torsdagen den 29 oktober

Torsdagen den 29 oktober 07.30 - 10.00 bjuder Kristianstads kommun i samarbete med Hushållningssällskapet in till en nätverksfrukost med tema ” lantbruk och vattenhushållning” på Helgegården i Skepparslöv.
Ida Lindell och Stefan Lundmark, växtodlingsrådgivare på HIR Skåne berättar om Helgegårdens utveckling som försöksgård och bevattningscentrum, med mål att bli bäst i Sverige.

Lantbrukarna Staffan och Fredrik Gertzell på Everödsgården, berättar om sina praktiska erfarenheter kopplat till vattenhushållning. Andreas Jezek, limnolog på Biosfärområdet Kristianstads Vattenrike, ska berätta om hur de arbetar med våtmarkerna för näringsupptag och bevattning.

Mathias Granath från Rosenqvist Mekaniska berättar om ny teknik inom hållbar bevattning.

Efter frukostträffen finns möjlighet att medverka på en fältvandring tema mellangrödor med Marcus Willnert som arbetar som växtodlingsrådgivare på HIR Skåne. Separat anmälan: https://hushallningssallskapet.se/kalender/teknikdemonstration

 

Anmälan senast 26/10, anmäl också ev allergier. Som en följd av av Covid-19 kan maximalt 50 personer delta på frukostmötet. Först till kvarn gäller.

Det finns också en möjlighet att delta digitalt:

Anslut till Microsoft Teams-möte

  • Meddela fel på sidan

    Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här.

    * Obligatoriskt om du vill få svar

    Det du skickar till kommunen blir allmän handling.