Guldjubel 2020 skjuts fram som följd av coronavirus

Med anledning av Convid-19 skjuts Guldjubel fram. Vinnaren/vinnarna av bästa UF-företag kommer att presenteras tillsammans med Kristianstads kommun samt prisägarna, Sparbanken Skåne. Även vinnaren/vinnarna till Henrik Persson Ekdahls Stipendium kommer att tillkännages i samband med detta.

Guldjubel ska hedra den handlingskraft och företagsamhet som finns. Det är en kväll när människorna och företagen som skapar kommunens framtid ska hamna i strålkastarljuset och hyllas för sina insatser.

Guldjubel är också en arena där näringslivet kan träffas och ha trevligt samtidigt som nya spännande kontakter knyts. När kreativa entreprenörer träffas kan magi uppstå och nya framgångsrika konstellationer skapas vilket i sin tur kan leda till att lönsamma samarbeten finner dagens ljus.

Huvudsyftet med Guldjubel är att hylla våra näringslivshjältar och ge ytterligare uppmärksamhet till de näringslivspris som delas ut i kommunen.

Kvällens konferencierer är Matilda Alborn går under artistnamnet Mademoiselle Carousel
Kvällens konferencierer är Matilda Alborn går under artistnamnet Mademoiselle Carousel.

2020 års Guldjubel kommer gå av stapeln fredagen den 17 april på Kulturkvarteret i Kristianstad.

Guldjubel kommer inledas kl. 19.00 med mingeltallrik & bubbel.

Själva prisutdelningen och showen börjar kl. 20.00. Kvällens konferencierer består av DJ´n och programledaren på P4 Kristianstad, Matilda Alborn som går under artistnamnet Mademoiselle Carousel.

Kvällen avrundas med eftermingel och musikunderhållning mellan 21.30-00.00 i Lilla salen. Kaffe och guldjubelbakelse serveras och baren är öppen hela kvällen så vi tillsammans kan fira våra pristagare.

Välkommen till en kväll med jublande vinnare, massor av glädje & skratt, underhållning, god mat och företagare som har trevligt tillsammans.

En minnesvärd kväll utlovas!

Köp dina biljetter här

Arrangörer: Nyföretagarcentrum Kristianstad, Företagarna Kristianstad, Marknadsföreningen nordost Skåne, Kristianstads kommun, Krinova incubator & science park, Sparbanken skåne, Högskolan Kristianstad och Kristianstad – Orangea staden.

  • Meddela fel på sidan

    Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här.

    * Obligatoriskt om du vill få svar

    Det du skickar till kommunen blir allmän handling.