Malmsten AB

"From swimmers for swimmers". Från köksbordet ut i världen. Malmsten AB grundades 1974 av Tommy och Margareta Malmsten. Med en känsla för vilka produkter som det fanns behov av på marknaden har Malmsten erövrat marknaden.

Utrustning från Malmsten finns idag i simhallar och vattenparker över hela världen. Malmsten simlina introducerades i Montreal 1976. Sedan dess har den varit världsledande och legat i bassängen under de flesta stora internationella tävlingar. De levererar simlinor och vattenpoloutrustning till alla stora World Aquatics (f.d FINA) och LEN mästerskap. Lokalt är viktigt för Malmsten och deras miljöpolicy innebär att alltid sträva efter att arbeta för en hållbar utveckling. “Ju närmare desto bättre” gäller och de arbetar i görligaste mån med lokala samarbetspartners och leverantörer.
Flera av produkterna tillverkas i Åhus vilket innebär en effektivare och mer flexibel logistik. Malmsten har knutit till sig ett antal dotterbolag och samarbetspartners för att stärka sin position som totalleverantör. Vi pratar om framtiden, möjligheter, svårigheter och kompetensförsörjning. Tack för ett mycket lärorikt besök och vi önskar er all lycka till framåt.

Meddela fel på sidan

Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här.

* Obligatoriskt om du vill få svar

Det du skickar till kommunen blir allmän handling.