Ivö Camping

Eva och Johan Ekelund har sedan oktober 2019 drivit Ivö Camping. De ville testa något nytt och hade ingen direkt koppling till Ivö, men såg potentialen när campingen var till salu.

De har haft några tuffa och utmanande år med pandemi, men har ändå klarat sig bra eftersom många valt att Svemestra och campa. Campingen har 150 campingplatser och 15 stugor till uthyrning. Förutom boende finns det även restaurang, kiosk och minilivs. Uthyrning av kanoter, roddbåtar, trampbåtar, cyklar och paddleboards. Eva berättar att de också har flera aktiviteter och evenemang på gång som bakluckeloppis och trubadurspelningar.

De har lagt mycket resurser på att renovera och fräscha upp campingen bland annat de två servicehusen som nu är i toppskick. På området håller de på att dränera, så ny gräsmatta och göra fint inför säsongen så det ska se trevligt ut för gästerna. För att hålla nere energikostnaderna ska solceller installeras på taken på servicehusen. Det är mycket som ska hinnas med innan öppningen den 1 april.

Meddela fel på sidan

Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här.

* Obligatoriskt om du vill få svar

Det du skickar till kommunen blir allmän handling.