Coop Gamlegården

I tisdags besökte vi Coop Gamlegården! ”Goda grannar” är något som Simon på Coop Gamlegården återkommer till när vi träffas i matbutiken.

Simon berättar att de gärna är med och stöttar i omgivningarna, såsom närliggande Fritidsgård och Förskola, för att tidigt skapa en god relation till de som bor i närområdet. Han tog över som butikschef september 2021 och har under de här månaderna satt sig in i butikens förutsättningar. Tidigare har han arbetat som butikschef i Hässleholm och Bromölla, både på Netto och på Coop.
”Vi är 9 medarbetare i butiken och många har varit med länge. Det skapar en stabilitet i butiken och en god relation med våra konsumenter”, berättar Simon. Simon ser över profileringen i butiken och det kommer att satsa på färskvaror och bra priser i butiken.
Till sommaren kommer de att söka semestervikarie, så snart är det dags att börja titta på det. Simon skrattar till när han säger det – ”Skriv gärna det, att vi snart kommer att söka semestervikarie!”
Vi har ett trevligt samtal och får även en rundtur i butiken, snart rinner tiden ut och Simon behöver gå tillbaka till arbetet och vi rör oss vidare.
Tack för ett trevligt samtal!

Meddela fel på sidan

Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här.

* Obligatoriskt om du vill få svar

Det du skickar till kommunen blir allmän handling.