Batterilagret

I september öppnade Batterilagret i Kristianstad. Batterilagret har 28 butiker i Sverige och i Skåne finns det nu två stycken, den andra finns i Helsingborg. Vi träffar Tomas Hedberg i den nyöppnade lokalen en krispig måndagsmorgon.

På batterilagret säljer de nya batterier och tar hand om gamla förbrukade batterier och ser till att det blir säkert omhändertaget/återvunnet. Kunder kan komma med utslitna batteripackar och de byter ut cellerna mot nya.
De tillverkar nya batteripackar till industrin, byter klockbatteri, ger råd om vilka batterier som är bäst för ett specifikt tillfälle men de ger även råd om laddning och underhåll för att få ut maximal livslängd ur dina batterier.
Batterilagret har allt från ”Batterier från klocka till truck” och de erbjuder kunskap, kvalité och en personlig kontakt vilket känns väldigt uppskattat från kunderna redan nu från start säger Tomas.
Vi pratar om utmaningar och möjligheter för den nyetablerade verksamheten, hur ser framtiden ut och hur vi kan arbeta hållbart tillsammans.
Tack till Tomas och Liselott på Batterilagret för ett trevligt besök.

Meddela fel på sidan

Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här.

* Obligatoriskt om du vill få svar

Det du skickar till kommunen blir allmän handling.