Bara Vin & Bistro

Att Kristianstad idag erbjuder en riktigt bra matscen är Cecilia Köhler och Thomas Ivan som driver Bara Vin & Bistro eniga om. - Det finns en bra variation för den som vill äta och må gott i staden, säger Thomas och samarbetet med övriga restauranger är bra.

Att kunna hänvisa sina gäster till en annan krog, om det skulle vara fullbokat på den egna, är viktigt för att behålla dem i staden.

Bara Vin & Bistro var från början tänkt att enbart bli en vinbar. Både Cecilia och Thomas är sommelierer och den ursprungliga tanken, att berätta om vin, är fortfarande grunden för verksamheten som utvecklats till en franskinspirerad bistro med en härlig atmosfär och mycket kunnig personal. Menyn ändras efter säsong och lokala råvaror är grunden så långt det är möjligt.
Vinprovningar på olika tema erbjuds regelbundet och bokas i förväg, men även den som bara frågar om ett glas vin till maten kan få en alldeles egen liten vinföreläsning. Samtal med gästerna är en av de viktigaste ingredienserna för att få till den där känslan av avslappnad kvarterskrog.

Meddela fel på sidan

Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här.

* Obligatoriskt om du vill få svar

Det du skickar till kommunen blir allmän handling.