Autoservice Åhus

Varje år utser Boschverkstäder årets Bosch Car Service, innevarande mästare är Autoservice Åhus! För 22 år sedan startade Per Nilsson upp bilverkstaden, han arbetade då i grannlokalen och när han fick nys om att lokalen som han befinner sig idag i var till salu, ja då slog han till.

Lokalen var bara ett skal som Per nu har gjort till en ”Godkänd bilverkstad”.
Idag har han fyra anställda och de är en auktoriserad Boschverkstad , certifierade för skadereperationer och ackrediterade av Swedac att reparera och släcka Bilprovningens anmärkning tvåor.
Han har även ett däckhotell och de utför ett stort antal däckbyten varje säsong.
Servicenivån är viktig för Per och de erbjuder sina kunder att hämta deras bilar i närområdet när det är dags för service eller liknande.
Även hos Per är det högtryck under sommarmånaderna, ”Sommargästerna upplever att det är bra att vi finns på nära håll, när bilen signalerar problem. Bilarna är så tekniska idag att vi måste nästan alltid koppla upp dem för att kunna felsöka på bästa sätt”- säger Per och då är det bra att vi finns i Åhus.
Under vårt besök, kommer det en strid ström av kunder som skall lämna sin bil på service eller byta däck och det är en mycket härlig stämning i kundmottagningen.
Vi lämnar Per och hans medarbetare och tackar för ett givande besök.

Meddela fel på sidan

Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här.

* Obligatoriskt om du vill få svar

Det du skickar till kommunen blir allmän handling.