Thage

Tre kluriga gubbar blev 400 byggare. En jordnära verksamhet där varje medarbetare är unik och en viktig kugge för den gemensamma framgången.

- Visionen är att vi ska vara den bästa byggaren på vår marknad – där man möts av engagemangeffektivitet och enkla beslutsvägar, säger koncernchefen Anders Andersson sedan 35 år tillbaka, där målet inte är att bli störst i landet, utan att vi vill fortsätta vara bäst i södra Sverige. Det är här vi vill växa. För även om vi bygger riktigt stora hus så vet vi att resultatet beror på beslut om många små detaljer som fattas bäst i nära kontakt med våra kunder, utvecklar Anders.

När vi träffar Anders Andersson, vice VD Per-Åke Isacsson samt nytillträdde VD:n sedan 1 september 2021, Robin Ferlesjö på Vasagatan 7 i Kristianstad är det som att komma ”hem” till en familj med mycket historik innanför väggarna. Ett företag startat 1947 i Västra Vram av Thage Andersson.

Alla vi som jobbar i Thagekoncernen har samma mål och det är att fatta bra beslut tillsammans med kunden. Det är viktigt att få jobbet gjort på rätt sätt och i rätt tid. Husen ska byggas friskt och bra för alla som ska vistas i dem och för alla de i bygden runtikring, berättar Anders.

Thage är med och skapar skillnad, nästa stora bygge som drar igång i Kristianstad är det nya Rättscentrum, den 9 november togs det första spadtaget och ska stå klart sommaren 2024 enligt planerna. Det är ett rejält bygge, ungefär en och en halv gång så stort som Rådhus Skåne och blir drygt 35 000kvm och som blir arbetsplats för omkring 600 personer.
Det ska bli spännande och följa den fortsatta utvecklingen av Thage i Skåne!

Meddela fel på sidan

Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här.

* Obligatoriskt om du vill få svar

Det du skickar till kommunen blir allmän handling.