Studio 11

Tillsammans med Kommunstyrelsens arbetsutskott besökte vi Studio 11 på Ängamöllan som är ett produktionshus inom kommunikation där man samverkar mot kund för att kunna erbjuda helheten inom foto, film, grafisk design, ljud och digital design.

På Studio 11 huserar 12 företag men idag när vi är på besök så träffar vi tre av dessa.

Kimme Persson äger lokalerna tillsammans med föräldrar och syskon i ett familjeföretag, Kimme driver även Studio 11 Printhouse där han arbetar som fotograf och driver ett tryckeri.

Nadja Olsson och Tilde Fryklund äger och driver mediabyrån Scarp Media som gått från UF till AB under pandemin.

Ulf Lund driver Tonkällan som har en studio i lokalerna där de framförallt producerar multimedialjud till tex radioreklam.

Studio 11 har vuxit från en byggnad 2012 till två byggnader 2017 och nu är det planer på att utöka med ytterligare en byggnad. Önskemål om framtida hyresgäster hade varit någon form av projektledare samt en programmerare. Behoven från kunderna har ändrats under pandemin och det var ett omställningsarbete hos många företag att ställa om till digitalt arbete och en annan typ av marknadsföring. Men nu tycker samtliga att företagen är på banan och det känns bra inför 2022.

Scarp Media och Studio 11 deltog i årets upplaga av "Cykla till jobbet" så under besöket så passade vi på att hylla deras insatser och överlämna diplom.

Meddela fel på sidan

Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här.

* Obligatoriskt om du vill få svar

Det du skickar till kommunen blir allmän handling.