Atea

Företaget har i Sverige 2700 medarbetare varav 1000 är konsulter, 4500 tekniska certifieringar, 7100 kunder och finns på 36 orter runt om i landet. Även om företaget är ledande inom sin bransch så är den lokala förankringen och närheten till kunderna viktig.

Vi är väldigt glada att Kristianstad är en av dessa orter. Atea har haft sina lokaler i Kvarnen i ca 18 år men sitter sedan 3 år tillbaka i nya fräscha lokaler någon trappa ner från den ursprungliga lokalen.
Man möts av en familjär känsla när man kliver in på kontoret men också en hög professionalism och kompetens.
Johan Möllerstedt, platschef på Kristianstadskontoret lyfter att det är viktigt att vara en attraktiv arbetsgivare och en arbetsplats där man trivs och ingår i ett team där alla är lika viktiga.
På Kristianstadskontoret arbetar ca 45 medarbetare inom många olika kompetenser såsom säljare, projektledare, konsulter och experter inom olika områden.
Inom IT-branschen så finns det ett stort behov av mer kompetens och viktigast av allt är att få in bred kompetens med olika bakgrund och ålder.
Atea arbetar i en bransch som förändrats mycket de senaste åren och digitalisering är idag en del av allas vardag. Därav en väldigt bred kundgrupp med allt från kommuner och stora företag till arbete inom skola, handel, vård och omsorg. Kanske tänker du inte på när du självscannar i butiken eller scannar ett sekretessbelagt dokument på jobbet att Ateas produkter och tjänster ligger bakom dessa lösningar.
Ateas erbjuder tjänster inom allt från säkerhet, molntjänster och systemutveckling till digitalisering inom skola, AI och mjukvara.
Vill ni veta mer om Atea, besök deras hemsida www.atea.se där man även hittar deras lediga tjänster.

Meddela fel på sidan

Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här.

* Obligatoriskt om du vill få svar

Det du skickar till kommunen blir allmän handling.