Sommarjobb

Till sommaren behöver vi många semestervikarier så att vår ordinarie personal får njuta av välförtjänt ledighet. Vi söker dig som vill ha ett meningsfullt arbete i sommar där du får jobba med både hjärta och hjärna.

Kristianstads kommun erbjuder fler än 700 semestervikariat. De flesta vikariaten varar från mitten av juni till mitten av augusti. Du kan arbeta som undersköterska, vårdbiträde, brandman, vårdare, personlig assistent, skötare, barnskötare, eller ekonomibiträde. För att arbeta hos oss behöver du i de flesta fall ha fyllt 18 år.

Hos oss får du varierande arbetsuppgifter med goda utvecklingsmöjligheter. Du har även stor möjlighet till fortsatt arbete. Vi har många olika arbetsplatser i kommunen och det innebär att det kan finnas möjlighet att jobba i närheten av din bostad. 

Speedintervjuer för sommarjobb inom omsorgen

Omsorgsförvaltningen söker semestervikarier till äldreomsorgen, verksamheten för personer med funktionsvariationer samt till kök och restauranger.

Du kan söka dessa jobb på samma sätt som övriga bland våra lediga jobb här på hemsidan. Du kan också söka via speedintervjuer med enhetschefer följande datum:

7 februari kl. 17–20
28 februari kl. 17–20
14 mars kl. 17–20
28 mars kl. 17–20
11 april kl. 17–20 
16 maj kl. 17–20

Speedintervjuerna hålls på Rådhus Skåne, Västra Storgatan 12. Ta med ditt CV och personliga brev.

Välkommen!

  • Meddela fel på sidan

    Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här.

    * Obligatoriskt om du vill få svar

    Det du skickar till kommunen blir allmän handling.