Om Karisma

Styrelsen 2018. Styrelsen i Karisma jobbar med personalföreningen ideellt. På Karismas kansli arbetar en person för närvarande, Catarina Ekstrand. Organisationsnummer: 838201-4465, bankgiro 428-9682, Swish-nummer 123 514 01 73.

Vanliga frågor

  • Vem får bli medlem?

   Anställda, pensionärer (som haft sin sista anställning inom kommunen innan pension) och förtroendevalda i Kristianstads kommun och dess bolag (som ägs till minst 50 % av kommunen) erbjuds att bli medlemmar för endast 75 kronor per år.

  • Hur gör jag för att bli medlem?

   Skicka ett mail till vår e-post: karisma@kristianstad.se. Uppge då namn, arbetsplats, telefonnummer till arbetet, din jobbmejl och ditt personnummer samt att du önskar ett medlemskort. Sen betalar du in 75 kr till Karismas bankgiro 428-9682. Du kan även betala med Swish till nummer 123 514 01 73. Märk inbetalningen med ditt namn och att det gäller medlemskort.

    

    

  • Hur betalar jag till Karismas aktiviteter?

   Efter att jag fått svar att jag fått plats på en aktivitet så betalar jag in summan för aktiviteten på Karismas bankgiro 428-9682. Du kan även betala med Swish till nummer 123 514 01 73. Karisma vill att betalningen ska vara kansliet tillhanda senast det datum som står som sista datum i inbjudan. det kan ta upp till tre bankdagar innan vi ser er betalning. När Karisma fått min betalning får jag ett mejl med bekräftelse att min betalning kommit fram.

  • Är jag försäkrad?

   Karismas medlemmar är försäkrad genom Protector när man deltar i våra aktiviteter. Läs mer under försäkringsbesked.

  • Hur kontaktar jag Karisma kansli?

   Karisma kansli har öppettider, de står på vår hemsidas första sida. Det kan avvika något om det är möte inbokat. Vi har bara en personal på kansliet så då får vi hålla stängt. Det går alltid att mejla karisma@kristianstad.se och vi svarar vanligtvis inom 24 timmar förutom helg och röda dagar då vi svarar nästkommande vardag.

 • Meddela fel på sidan

  Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här.

  * Obligatoriskt om du vill få svar

  Det du skickar till kommunen blir allmän handling.

Kontakt

Kontaktuppgifter Karisma

Telefon

044-13 51 52

Besöksadress

Västra storgatan 12

291 80 Kristianstad