Extra erbjudande att locka dina medarbetare med

den 2 juli 2019 09:48Arkiverad

Bli medlem i Karisma i april och vara med i en utlottning av fina priser. Vi kommer lotta ut tre stycken presentkort på Roxy till ett värde av 300 kr.

Varför ska du går med i Karisma?
Vi anordnar en massa roliga aktiviteter, alltid till sponsrade priser. Du kan prova på blomsterbindning, segway, paddel, Börja träna kurs på Friskis, delta i Vårruset, vattengympa, unna dig vårmingel och styling på Skägg & Lockar, massage med mera.

Som Karismamedlem får du hela eller delar av anmälningsavgiften till olika lopp betald. Läs mer på vår hemsida under medlemsförmåner. Du har dessutom andra erbjudande som rabatt på träningskor på olika gym, rabatt på färg, massage med mera.

Gör så här om du vill bli medlem:
1.
Skicka ett mail till Karisma@kristianstad.se
2.
Uppge då namn, arbetsplats, telefonnummer till arbetet, din jobbmail och ditt personnummer samt att du önskar ett medlemskort.
3.
När vi på kansliet har bekräftat att vi har tagit emot dina uppgifter så ska du betala din medlemsavgift på 75 kr. Det finns två sätt att betala på. Du kan betala din medlemsavgift via Karismas bankgiro 428 - 9682 eller genom Swish till nummer 123 514 01 73. Märk inbetalningen med ditt namn.

Du kan ta del av alla våra aktiviteter och erbjudande via våra olika kanaler. Följ oss på Facebook, Instagram, via vårt nyhetsbrev, vår hemsida eller på intranätet.

Även du som tidigare är medlem är med i utlottningen.

  • Meddela fel på sidan

    Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här.

    * Obligatoriskt om du vill få svar

    Det du skickar till kommunen blir allmän handling.