Det våras för Revisorn

Uppdaterad:den 2 juli 2019 16:10Arkiverad

Sommarteater på Spelplats Vinbäcken i musikalisk komedi med deras egen upphottade version, men mycket humor och mycket musik. OBS!! Fullbokad båda dagarna.

Var: Spelplats Vinbäcken, Byholmsvägen 146 Viby.
När: söndag 21 juli 2019 kl. 16.00 eller torsdag 25 juli 2019 kl. 18.30.
Anmälan/Betalning: senast måndag 8 juli 2019 till Karisma, karisma@kristianstad.se eller på telefon 044-13 51 52.
Anmälan är bindande.
Uppge medlemsnummer, vilken dag du vill boka och vilken aktivitet det gäller.
OBS! Du måste visa ditt medlemskort för att kunna får din biljett på plats. Kläder efter väder, Spelplats Vinbäcken är utomhus under tak i en grönskande trädgård.
Paraply är inte tillåtet för att det skymmer sikten för alla bakom.
Pris: 165 kr/medlem (ordinarie pris 325 kr). Sätts in på Karismas bankgiro 428 - 9682 eller genom vårt Swish - nummer 123 514 01 73. Efter du har fått bekräftelse om plats. För att anmäla dig till aktiviteten måste du vara medlem i Karisma personalförening.

En vacker dag kommer ett brev till den lilla staden, där Borgmässtaren styr med fiffel och båg, glatt uppbackad av ett antal underhuggare som alla lever gott på att tillhöra stadens societet. Ingen är speciellt noga med siffror och regler, om man säger så. Brevet berättar att en revisor, som reser inkognito, har sänts ut av regeringen för att inspektera tillståndet i staden. Samtidigt tar en främling in på hoteller. Kan det vara Revisorn? Självklart!

Nu är goda råd dyra! Borgmästaren och de andra makthavarna måste visa upp staden från dess bästa sida. De bjuder och svassar, mutar och fjäskar för Revisorn, allt för att dölja det mygel och fusk som finns under ytan. Främlingen som givetvis inte alls är Revisor låter sig väl smaka av överdådet, efter hand som de olika karaktärerna låter sig luras av sin egen lögn och därigenom avslöja sig själva. Den komiska karusellen snurrar allt fortare tills det inte finns någon återvändo. Revisorn av Gogol har spelats över hela världen och roat i massor av år, just för att den ständigt är aktuell.

  • Meddela fel på sidan

    Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här.

    * Obligatoriskt om du vill få svar

    Det du skickar till kommunen blir allmän handling.