Undersköterska till Björklunden Vård- och Omsorgsboende

Vårt arbete gör skillnad i människors vardag! Vi är cirka 7 000 medarbetare och här finns gott om utrymme för dig som vill lyfta tillsammans med oss. Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum med 85 000 invånare, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund.

Om arbetsplatsen

Vårt arbete gör skillnad i människors vardag! Vi är cirka 7 000 medarbetare och här finns gott om utrymme för dig som vill lyfta tillsammans med oss. Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum med 86 000 invånare, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund.

Nu söker vi undersköterskor till Björklunden som är ett vård- och omsorgsboende med totalt 38 boendeplatser - 18 med inriktning demensomsorg och 20 med allmän inriktning.

Vi ser fram emot din ansökan!

Arbetsuppgifter

Att arbeta som undersköterska innebär att du får arbeta med något av det bästa och mest berikande som finns - att hjälpa till att göra vardagen meningsfull för våra kunder. Ett professionellt förhållningsätt och ett gott bemötande är en självklarhet för oss.

Vi arbetar ständigt efter kundfokus, där vi hela tiden har kundernas behov och önskemål i centrum. I arbetet ingår att vara kontaktperson samt att inneha ett eller flera ansvarsområden. Du erbjuds ett omväxlande arbete med omvårdnadsinsatser, aktiviteter och delegerade arbetsuppgifter från sjuksköterska och rehab-personal.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har godkänt omvårdnadsprogram eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Har du utbildning i demens eller erfarenhet av arbete på demensavdelning är det meriterande. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete på vård- och omsorgsboende. Då kommunikation och dokumentation ingår i arbetet kan du kommunicera på svenska i tal och skrift och vi ser gärna att du har dokumentationsvana samt vana av arbete i verksamhetssystem som LifeCare utförare, Mulit Access.

För att lyckas i rollen ser vi att dina personliga egenskaper har stor betydelse, vilket innebär att du förmåga att arbeta med andra människor; att lyssna, visa empati och respekt. Du är prestigelös och uppmärksammar och belönar andras bidrag. Vidare vill vi att du kan planera och organisera ditt arbete. Du har lätt för att sätta upp mål, organisera resurser, följa upp och avsluta aktiviteter. Vi vill att du har förmågan att anpassa dig till förändrade förhållanden. Du uppmuntrar och stödjer förändringsinitiativ. Du har lätt för att anpassa ditt beteende i förhållande till andra människors behov.

Övrigt

Omsorgsförvaltningens verksamhet riktar sig till äldre och personer som har behov av funktionsstöd samt till personer med behov av hemsjukvård. Verksamheten är funktionsindelad i fyra verksamhetsområden: stöd i ordinärt boende, stöd i vård- och omsorgsboende, hälso- och sjukvård samt funktionsstöd. I förvaltningen finns också myndighetsenheten, riksgymnasiet och hjälpmedelscentrum i Östra Skåne.

I Kristianstads kommun tillämpar vi heltid för alla, vilket innebär att alla medarbetare med tillsvidareanställning har rätt till heltid och deltid är en möjlighet. Vi tillämpar också rökfri arbetstid.

Har du skyddade personuppgifter skickar du in din ansökan via post märkt med titel och referensnummer. Du kan också lämna din ansökan på Rådhus Skåne. Har du frågor kan nå oss via växeln 044-13 50 00.

Har du frågor kring hur du gör din ansökan, kontakta systemets support på telefon 0771-69 36 93 eller via länken https://zero.comaround.com/sv-se/.

Sista ansökningsdag är 2023-10-05

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Antal tjänster 2
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Referensnummer OMS-2023-156
Kontaktperson Fredrik Alpstedt
Enhetschef
044-13 29 71
Sista ansökningsdag 2023-10-05