Undersköterska till Tollaregården

Vårt arbete gör skillnad i människors vardag! Vi är cirka 7 000 medarbetare och här finns gott om utrymme för dig som vill lyfta tillsammans med oss. Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum med 85 000 invånare, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund.

Om arbetsplatsen

Vårt arbete gör skillnad i människors vardag! Vi är cirka 7 000 medarbetare och här finns gott om utrymme för dig som vill lyfta tillsammans med oss. Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum med 86 000 invånare, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund.

Tollaregården är ett vård- och omsorgsboende som har fyra avdelningar med demensinriktning på en avdelning. Vår ambition är att våra kunder ska känna glädje, trivsel och ha en meningsfull vardag. Vårt arbete ska präglas av självbestämmande, integritet, empati och respekt. Vi söker nu flera engagerade medarbetare till vår enhet.

Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Vi arbetar tillsammans och vårt mål är att ge våra kunder det stöd och den hjälp de behöver för att kunna leva ett så självständigt liv som möjligt. Ett professionellt förhållningssätt och ett gott bemötande är en självklarhet för oss. Vi arbetar ständigt efter kundfokus, där vi hela tiden har kundernas behov och önskemål i centrum. I arbetet ingår att vara kontaktman samt att inneha ett eller flera ansvarsområden. Du erbjuds ett omväxlande arbete med omvårdnadsinsatser, aktiviteter och delegerade arbetsuppgifter från sjuksköterska och rehabpersonal.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är undersköterska med godkänd utbildning inom vård och omsorg via omvårdnadsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Har du utbildning i demens eller erfarenhet av arbete på demensavdelning är det meriterande. Det är en fördel om du har erfarenhet av arbete inom vår och omsorg, gärna på vård- och omsorgsboende. Eftersom kommunikation och dokumentation ingår i dina arbetsuppgifter behöver du ha dokumentations- och datorvana samt behärska svenska i tal och skrift.

Vi söker dig som främjar en god arbetsmiljö och hittar lösningar i vardagen. Du kan motivera och entusiasmera och har ett professionellt bemötande mot alla du möter i ditt arbete. Vidare har du förmåga att självständigt planera och strukturera arbetet samtidigt som du respekterar fattade beslut. Vi vill att du är noggrann, engagerad och ansvarstagande i det arbete du utför.

Bor du inte i närområdet behövs körkort och tillgång till bil eftersom det saknas bussförbindelser till vissa arbetspass.

Övrigt

Omsorgsförvaltningens verksamhet riktar sig till äldre och personer som har behov av funktionsstöd samt till personer med behov av hemsjukvård. Verksamheten är funktionsindelad i fyra verksamhetsområden: stöd i ordinärt boende, stöd i vård- och omsorgsboende, hälso- och sjukvård samt funktionsstöd. I förvaltningen finns också myndighetsenheten, riksgymnasiet och hjälpmedelscentrum i Östra Skåne.

I Kristianstads kommun tillämpar vi heltid för alla, vilket innebär att alla medarbetare med tillsvidareanställning har rätt till heltid och deltid är en möjlighet. Vi tillämpar också rökfri arbetstid.

Har du skyddade personuppgifter skickar du in din ansökan via post märkt med titel och referensnummer. Du kan också lämna din ansökan på Rådhus Skåne. Har du frågor kan nå oss via växeln 044-13 50 00.

Har du frågor kring hur du gör din ansökan, kontakta systemets support på telefon 0771-69 36 93 eller via länken https://zero.comaround.com/sv-se/.

Sista ansökningsdag är 2023-10-01

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Antal tjänster 3
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse. I denna rekrytering kommer kontinuerligt kalla intressanta sökande till intervju.
Löneform Månadslön
Referensnummer OMS-2023-148
Kontaktperson Gabriela Jankulovska
Enhetschef
044-13 45 77
Facklig företrädare Ellen Sukel
Kommunal
ellen.sukel@krisitanstad.se
Sista ansökningsdag 2023-10-01