Undersköterskor till Allögården

Vårt arbete gör skillnad i människors vardag! Vi är cirka 7 000 medarbetare och här finns gott om utrymme för dig som vill lyfta tillsammans med oss. Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum med 85 000 invånare, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund.

Om arbetsplatsen

Vårt arbete gör skillnad i människors vardag! Vi är cirka 7 000 medarbetare och här finns gott om utrymme för dig som vill lyfta tillsammans med oss. Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum med 86 000 invånare, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund.

Allögården ligger i centrala Kristianstad med god tillgång till allmänna kommunikationer. Verksamheten består av 3 avdelningar indelade efter våningsplan. Varje avdelning har 8 platser, totalt 24 platser i huset. 8 platser allmän inriktning samt 16 platser för personer med demensdiagnos fördelat på 2 avdelningar. Varje medarbetare har sin tillhörighet på ett avdelningsplan där man även har sitt kontaktmanna uppdrag men vi arbetar och schemaläggs på samtliga avdelningar.

Vi är nu inne i ett intensivt utvecklingsarbete för att förbättra vår kundkvalité och har flera lediga tjänster både dag och natt. Vi söker dig som är lugn och trygg i dig själv med förmåga att se vad som behöver göras och prioritera.

Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Att arbeta som undersköterska innebär att du får arbeta med något av det bästa och mest berikande som finns - att hjälpa till att göra vardagen meningsfull för våra kunder. Ett professionellt förhållningsätt och ett gott bemötande är en självklarhet för oss. Vi arbetar ständigt efter kundfokus, där vi hela tiden har kundernas behov och önskemål i centrum.

I arbetet ingår att vara kontaktman samt att inneha ett eller flera ansvarsområden. Du erbjuds ett omväxlande arbete med omvårdnads och serviceinsatser, aktiviteter och delegerade arbetsuppgifter från sjuksköterska och rehab personal.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller har annan likvärdig utbildning. Har du utbildning i psykiatri eller kring demenssjukdomar är det meriterande liksom tidigare erfarenhet av arbete inom vård och omsorg.

Eftersom kommunikation och dokumentation ingår i dina arbetsuppgifter behöver du ha dokumentations- och datorvana samt behärska svenska i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Vi söker dig som främjar en god arbetsmiljö och finner lösningar i vardagen. Du kan motivera och entusiasmera och har ett professionellt bemötande mot alla du möter i ditt arbete. Vidare har du förmåga att självständigt planera och strukturera arbetet samtidigt som du respekterar fattade beslut. Vi vill att du är noggrann, engagerad och ansvarstagande i det arbete du utför. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Övrigt

Omsorgsförvaltningens verksamhet riktar sig till äldre och personer som har behov av funktionsstöd samt till personer med behov av hemsjukvård. Verksamheten är funktionsindelad i fyra verksamhetsområden: stöd i ordinärt boende, stöd i vård- och omsorgsboende, hälso- och sjukvård samt funktionsstöd. I förvaltningen finns också myndighetsenheten, riksgymnasiet och hjälpmedelscentrum i Östra Skåne.

I Kristianstads kommun tillämpar vi heltid för alla, vilket innebär att alla medarbetare med tillsvidareanställning har rätt till heltid och deltid är en möjlighet. Vi tillämpar också rökfri arbetstid.

Har du skyddade personuppgifter skickar du in din ansökan via post märkt med titel och referensnummer. Du kan också lämna din ansökan på Rådhus Skåne. Har du frågor kan nå oss via växeln 044-13 50 00.

Har du frågor kring hur du gör din ansökan, kontakta systemets support på telefon 0771-69 36 93 eller via länken https://zero.comaround.com/sv-se/.

Sista ansökningsdag är 2023-09-24

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Antal tjänster 8
Tillträde Vi är inne i ett intensivt utvecklingsarbete och har flera lediga tillsvidaretjänster både dag och natt. Tillträde enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Referensnummer OMS-2023-140
Kontaktperson Rebecka Larsson
Enhetschef
044-13 55 75
Sista ansökningsdag 2023-09-24