Intresseanmälan - omvårdnadspersonal till omsorgsförvaltningen

Vårt arbete gör skillnad i människors vardag! Vi är cirka 7 000 medarbetare och här finns gott om utrymme för dig som vill lyfta tillsammans med oss. Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum med 85 000 invånare, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund.

Om arbetsplatsen

Vårt arbete gör skillnad i människors vardag! Vi är cirka 7 000 medarbetare och här finns gott om utrymme för dig som vill lyfta tillsammans med oss. Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum med 86 000 invånare, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund.

Omsorgsförvaltningens verksamhet riktar sig till äldre och personer med funktionsnedsättningar samt till personer med behov av hemsjukvård. Omsorgsförvaltningen är indelad i fyra funktionsområden, hemtjänst, vård- och omsorgsboende, funktionsstöd och hälso- och sjukvård. Funktionsstöd innefattar boende inom LSS, daglig verksamhet och personlig assistans samt stöd till psykiskt funktionsnedsatta via boendestöd och boende inom socialpsykiatrin. Vi arbetar även förebyggande genom våra Mötesplatser.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta inom omsorgsförvaltningens verksamheter. När du arbetar som vikarie varierar arbetsuppgifterna beroende på verksamhet, men generellt innebär arbetet omvårdnadsarbete utifrån kundens behov och delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete och många fantastiska möten.

Vi behöver vikarier som rycker in vid tillfälliga behov i omsorgsförvaltningen. Du kommer att bli visstidsanställd intermittent, vilket innebär att varje enskilt arbetstillfälle är ett nytt anställningsförhållande. Arbetstiden är förlagd till dag, kväll och/eller natt såväl vardagar som helger. Som anställd ska du kunna arbeta på flera olika enheter inom äldreomsorgen eller funktionsstöd.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har utbildning från vård- och omsorgsprogrammet eller annan likvärdig utbildning och erfarenhet av omvårdnadsarbete. Inom funktionsstöd söker vi även dig med barn- och fritidsutbildning samt vissa assistansutbildningar.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för arbetet. Du har ett intresse av att arbeta med människor och bör vara 18 år. Vidare har du ett bra bemötande, är ansvarsfull, har lätt för att samarbeta och är flexibel i ditt arbete. Eftersom dokumentation och kommunikation är en viktig del av vårt arbete har du datorvana och kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift. Det är meriterande om du har B-körkort för manuell växellåda.

För att vi ska kunna ta ställning till din ansökan behöver du bifoga CV och Personligt brev, betyg/intyg och eventuellt arbetstillstånd vid ansökan. Vi vill också att du tar med dina handlingar om du blir kallad på intervju.
Vi rekryterar löpande efter verksamheternas behov och hör endast av oss till dem som är aktuella under denna period. Om du inte hör något från oss är du välkommen att söka vid nästa annonsering. Sista ansökningsdag är 2023-11-30.

Övrigt

Omsorgsförvaltningens verksamhet riktar sig till äldre och personer som har behov av funktionsstöd samt till personer med behov av hemsjukvård. Verksamheten är funktionsindelad i fyra verksamhetsområden: stöd i ordinärt boende, stöd i vård- och omsorgsboende, hälso- och sjukvård samt funktionsstöd. I förvaltningen finns också myndighetsenheten, riksgymnasiet och hjälpmedelscentrum i Östra Skåne.

I Kristianstads kommun tillämpar vi heltid för alla, vilket innebär att alla medarbetare med tillsvidareanställning har rätt till heltid och deltid är en möjlighet. Vi tillämpar också rökfri arbetstid.

Har du skyddade personuppgifter skickar du in din ansökan via post märkt med titel och referensnummer. Du kan också lämna din ansökan på Rådhus Skåne. Har du frågor kan nå oss via växeln 044-13 50 00.

Har du frågor kring hur du gör din ansökan, kontakta systemets support på telefon 0771-69 36 93 eller via länken https://zero.comaround.com/sv-se/.

Sista ansökningsdag är 2023-11-30

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Omfattning Timavlönad
Antal tjänster 10
Tillträde Tillträde efter överenskommelse. Vi behöver vikarier som rycker in vid tillfälliga behov i omsorgsförvaltningen. Du kommer att bli visstidsanställd intermittent.
Löneform Timlön
Referensnummer OMSV-2023-4
Kontaktperson För ordinärt boende/hemtjänst och vård- och omsorgsboende
044-13 63 30 rekrytering.oms@kristianstad.se
Kontaktperson För funktionsstöd
044-13 48 40 rekrytering.funk@kristianstad.se
Sista ansökningsdag 2023-11-30