Vaktmästare, Skolområde Östra

Vårt arbete gör skillnad i människors vardag! Vi är cirka 7 000 medarbetare och här finns gott om utrymme för dig som vill lyfta tillsammans med oss. Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum med 85 000 invånare, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund.

Om arbetsplatsen

Skolområde Östra söker dig som vill vara en del i vår vaktmästargrupp. Tillsammans står vi för en viktig service till våra förskolor och skolor, vi gör vardagen bättre för barn, elever och medarbetare. Du utgår från en skola och har även ansvar för förskolor. Tillsammans med dina kolleger arbetar du vid behov även vid andra enheter än de du dagligen servar. Du behöver vara händig, lösningsorienterad samt service och samarbetsinriktad.

Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

I arbete som vaktmästare ingår daglig service till medarbetare och elever. I arbetsuppgifterna ingår fastighetsskötsel, reparationer, underhåll, larm, inköp, skötsel av data och nyckelregister samt post och pakethantering. Vidare ingår samarbete med fastighetsskötare och hantverkare, yttre renhållning och snöskottning vintertid, mm. Tidvis kan arbetet som vaktmästare vara fysiskt ansträngande.

Kvalifikationer

Du som söker behöver ha någon form av teknisk- eller hantverksutbildning på gymnasienivå och gärna tidigare erfarenhet av arbete som vaktmästare.

För att lyckas i tjänsten som vaktmästare krävs god hantverksmässig och teknisk (IT och larm) kunnighet och att du har en god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Som vaktmästare behöver du vara självgående, Initiativtagande och ha förmåga att hantera och prioritera många arbetsuppgifter samtidigt. Vidare är du social och har ett professionellt bemötande.

Övrigt

Barn- och utbildningsförvaltningen bedriver pedagogisk verksamhet som sträcker sig från förskola till vuxenutbildning. I en trygg, kreativ och demokratisk miljö som värnar alla människors lika värde arbetar vi för lärande, kunskap och omsorg. Vi söker dig som vill vara med och forma framtiden!

I Kristianstads kommun tillämpar vi heltid för alla, vilket innebär att alla medarbetare med tillsvidareanställning har rätt till heltid och deltid är en möjlighet. Vi tillämpar också rökfri arbetstid.

Har du skyddade personuppgifter skickar du in din ansökan via post märkt med titel och referensnummer. Du kan också lämna din ansökan på Rådhus Skåne. Har du frågor kan nå oss via växeln 044-13 50 00.

Har du frågor kring hur du gör din ansökan, kontakta systemets support på telefon 0771-69 36 93 eller via länken https://zero.comaround.com/sv-se/.

Sista ansökningsdag är 2023-06-09

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Antal tjänster 1
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Referensnummer BUF-2023-236
Kontaktperson Marie Andersson
Administrativ chef
044-13 58 69
Facklig företrädare Joachim Hörnqvist
Kommunal
0733- 13 96 57 kristianstad.skane@kommunal.se
Sista ansökningsdag 2023-06-09