Undersköterska, Hemtjänst Natt

Vårt arbete gör skillnad i människors vardag! Vi är cirka 7 000 medarbetare och här finns gott om utrymme för dig som vill lyfta tillsammans med oss. Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum med 85 000 invånare, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund.

Om arbetsplatsen

Vill du vara med och utveckla omsorgsförvaltningens gemensamma nattorganisation?

Sedan 2017 har omsorgsförvaltningen en gemensam nattorganisation för ordinärt boende. Vi utgår varje natt från en gemensam lokal. Nattpersonalen utför fasta biståndsbedömda insatser i ordinärt boende samt besvarar alla trygghetslarm i kommunen. Vi har nattetid ett nära samarbete med bland annat larmcentral, räddningstjänst och sjuksköterskor. Arbetet ställer krav på flexibilitet, professionalitet och samarbetsförmåga.

Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla verksamheten där medarbetarnas kreativitet är viktig.
Nu behöver vi utöka vår arbetsgrupp, är du rätt person att bli en del av vårt härliga gäng till hösten?

Arbetsuppgifter

I Hemtjänst Natt erbjuds du ett varierande arbete där varje natt är unik.
Du arbetar med att ge omsorg och service i ordinärt boende utifrån kundens behov samt delegerad hemsjukvård. En viktig del i arbetet är att arbeta i team kring kunden för att få en god helhetssyn.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har undersköterskeutbildning och erfarenhet av omvårdnadsarbete. Det är meriterande med erfarenhet av arbete i hemtjänst och nattarbete.

Eftersom tjänsten kräver dokumentation samt kommunikation med kunder, kollegor och övriga samarbetspartners förutsätter vi att du har datorvana och behärskar svenska i tal och skrift. Du har förmågan att skriva tydligt, klart och välstrukturerat samt att anpassa dina texter utifrån den tilltänkta målgruppen. B körkort för manuell växellåda är ett krav.

Du skall vara trygg i dig själv och värdesätta ett gott bemötande högt gentemot alla du möter i ditt arbete. Du som söker behöver också ha god förmåga till att planera ditt arbete utefter verksamhetens behov som kan förändras under ett arbetspass. Arbetet innebär såväl ensamarbete som teamarbete, du bör därför ha god förmåga att arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Att vara prestigelös genom att erbjuda din hjälp till och be om densamma från kollegor för att skapa en team-känsla.

Övrigt

Omsorgsförvaltningens verksamhet riktar sig till äldre och personer som har behov av funktionsstöd samt till personer med behov av hemsjukvård. Verksamheten är funktionsindelad i fyra verksamhetsområden: stöd i ordinärt boende, stöd i vård- och omsorgsboende, hälso- och sjukvård samt funktionsstöd. I förvaltningen finns också myndighetsenheten, riksgymnasiet och hjälpmedelscentrum i Östra Skåne.

I Kristianstads kommun tillämpar vi heltid för alla, vilket innebär att alla medarbetare med tillsvidareanställning har rätt till heltid och deltid är en möjlighet. Vi tillämpar också rökfri arbetstid.

Har du skyddade personuppgifter skickar du in din ansökan via post märkt med titel och referensnummer. Du kan också lämna din ansökan på Rådhus Skåne. Har du frågor kan nå oss via växeln 044-13 50 00.

Har du frågor kring hur du gör din ansökan, kontakta systemets support på telefon 0771-69 36 93 eller via länken https://zero.comaround.com/sv-se/.

Sista ansökningsdag är 2023-06-18

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Antal tjänster 4
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse. I denna rekrytering kommer kontinuerligt kalla intressanta sökande till intervju.
Löneform Månadslön
Referensnummer OMS-2023-87
Kontaktperson Åsa Johnsson
Enhetschef
044-13 53 03
Kontaktperson Pernilla Hall
Bemanningssamordnare
044-13 20 00
Facklig företrädare Kommunal
010-442 79 57
Sista ansökningsdag 2023-06-18