Undersköterska till Hemtjänsten Åhus

Vårt arbete gör skillnad i människors vardag! Vi är cirka 7 000 medarbetare och här finns gott om utrymme för dig som vill lyfta tillsammans med oss. Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum med 85 000 invånare, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund.

Om arbetsplatsen

Hemtjänsten i Åhus utför beviljad hemtjänst och delegerad hemsjukvårds insatser. Åhus hemtjänst är uppdelad i två grupper Åhus norra och Åhus centrala hemtjänst, som samarbetar mycket med varandra.

Upptagnings området är Åhus, Yngsjö, Furuboda samt Horna och Rinkaby.
Som undersköterska arbetar du enligt schema, både dag, kväll och helg.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med omsorg och service i ordinärt boende utifrån kundens behov samt delegerad hemsjukvård. I arbetet ingår även att vara kontaktperson, hjälpsamhet inom gruppen är ett krav. En viktig del i arbetet är att arbeta i team kring kunden för att få en god helhetssyn.
Vi arbetar med Lifecare som planeringsverktyg. Bilkörning samt cykling förekommer i tjänsten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har godkänt omvårdnadsprogram eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Arbetslivserfarenhet från hemtjänst, vård och omsorg eller annan arbetslivserfarenhet är meriterande. Eftersom arbetet kräver en stor del kommunikation med kunder, kollegor och övriga samarbetspartners kräver rollen att du behärskar svenska i tal och skrift.

Du behöver b-körkort för manuell växellåda för att ta dig runt till våra kunder. DU behöver även kunna cykla då det förekommer cykelrundor.

Som person har du ett professionellt bemötande gentemot kunder, närstående och kollegor. Du kan självständigt planera och strukturera arbetet. Det är viktigt att du respekterar fattade beslut samt bidrar till verksamhetens utveckling och en god arbetsmiljö

Övrigt

Omsorgsförvaltningens verksamhet riktar sig till äldre och personer som har behov av funktionsstöd samt till personer med behov av hemsjukvård. Verksamheten är funktionsindelad i fyra verksamhetsområden: stöd i ordinärt boende, stöd i vård- och omsorgsboende, hälso- och sjukvård samt funktionsstöd. I förvaltningen finns också kost- och restaurangenheten, myndighetsenheten, riksgymnasiet och hjälpmedelscentrum i Östra Skåne.

I Kristianstads kommun tillämpar vi heltid för alla, vilket innebär att alla medarbetare med tillsvidareanställning har rätt till heltid och deltid är en möjlighet. Vi tillämpar också rökfri arbetstid.

Har du skyddade personuppgifter ska du inte ansöka via vår ansökningsknapp, utan kontakta HR-rekrytering via växeln 044-13 50 00 för en säker ansökningsprocess.

Har du frågor kring hur du gör din ansökan, kontakta systemets support på telefon 0771-69 36 93 eller via länken https://zero.comaround.com/sv-se/.

Sista ansökningsdag är 2023-04-30

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Antal sökande 3
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Ort Kristianstad
Referensnummer OMS-2023-39
Kontaktperson Egzona Krasniqi
Enhetschef
04413 46 54
Facklig företrädare Kommunal
010-442 79 57
Sista ansökningsdag 2023-04-30