Planerare hemtjänsten, sommarvikariat

Vårt arbete gör skillnad i människors vardag! Vi är cirka 7 000 medarbetare och här finns gott om utrymme för dig som vill lyfta tillsammans med oss. Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum med 85 000 invånare, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund.

Om arbetsplatsen

Ordinärt boende i Kristianstads kommun söker dig som vill vara med under sommaren 2023 och anta utmaningen att utveckla verksamheten i led med Kristianstad kommuns vision "vi lyfter tillsammans". Som Planerare ingår du i en arbetsgrupp tillsammans med de andra planerarna som leds under en och samma enhetschef, för att på så vis skapa samordningsvinster mellan enheter inom ordinärt boende. Under sommarvikariatet kan du komma att vara på två områden under de olika semesterperioderna.

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och vi kallar kontinuerligt sökande till intervju. Är du intresserad ber vi dig att skicka in din ansökan snarast, då anställning kan ske innan sista ansökningsdag om vi hittar rätt kandidat. Annonsen visas längst till och med 2022-05-31.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna som planerare inom ordinärt boende blir främst att:
- Planera och samordna kundernas individuella insatsbehov med hjälp av planeringssystemet Life Care.
- Du kommer även att arbeta i Phoniro, Mina Planer, Heroma och Time Care Planering
- Du stöttar och servar enhetscheferna med olika administrativa arbetsuppgifter
- Inom dina löpande arbetsuppgifter förväntas du regelbundet ha dialog med enhetschef/-er, arbetsledare och kollegor
- Du ser verksamhetsmässiga samordningsvinster i samarbete med andra Planerare och administratörer.
- Du utgår i huvudsak från en arbetsplats och kan vid behov ges möjlighet till arbete på andra arbetsplatser inom Ordinärt boende.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har godkänt 3-årig gymnasieutbildning inom administration/ekonomi/logistik eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig alternativt pågående utbildning inom administration, HR eller liknande. Har du erfarenhet från administrativt arbete såsom planering, bemanning eller administration är det meriterande liksom erfarenhet av arbete inom vård och omsorg. Det är en fördel om du har datorvana och erfarenhet av arbete i IT-baserade system och god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift.

Du har förmågan att arbeta med andra människor; att lyssna, visa empati och respekt. Du är prestigelös och uppmärksammar och belönar andras bidrag. Vidare ser vi att du har förmågan att planera och organisera ditt arbete. Du är också duktig på att följa instruktioner, procedurer, lagstadgade krav och policy, samt förhålla dig till uppsatta tidsplaner.

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och vi kallar kontinuerligt sökande till intervju. Är du intresserad ber vi dig att skicka in din ansökan snarast, då anställning kan ske innan sista ansökningsdag om vi hittar rätt kandidat. Annonsen visas längst till och med 2022-05-31.

Övrigt

Omsorgsförvaltningens verksamhet riktar sig till äldre och personer som har behov av funktionsstöd samt till personer med behov av hemsjukvård. Verksamheten är funktionsindelad i fyra verksamhetsområden: stöd i ordinärt boende, stöd i vård- och omsorgsboende, hälso- och sjukvård samt funktionsstöd. I förvaltningen finns också myndighetsenheten, riksgymnasiet och hjälpmedelscentrum i Östra Skåne.

I Kristianstads kommun tillämpar vi heltid för alla, vilket innebär att alla medarbetare med tillsvidareanställning har rätt till heltid och deltid är en möjlighet. Vi tillämpar också rökfri arbetstid.

Har du skyddade personuppgifter skickar du in din ansökan via post märkt med titel och referensnummer. Du kan också lämna din ansökan på Rådhus Skåne. Har du frågor kan nå oss via växeln 044-13 50 00.

Har du frågor kring hur du gör din ansökan, kontakta systemets support på telefon 0771-69 36 93 eller via länken https://zero.comaround.com/sv-se/.

Sista ansökningsdag är 2023-05-31

Anställningsform Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning Heltid
Antal sökande 3
Tillträde 2023-06-13
Vi erbjuder tre tjänster under perioden 2022-06-13--2022-08-19 eller enligt överenskommelse. I denna rekrytering jobbar vi med löpande urval.
Löneform Timlön
Ort Kristianstad
Referensnummer OMS-2023-35
Kontaktperson Sebastian Larsson
Enhetschef
044-13 48 66
Facklig företrädare Vision
044-13 29 63
Sista ansökningsdag 2023-05-31