Undersköterska till Tollarp Centrum hemtjänst

Vårt arbete gör skillnad i människors vardag! Vi är cirka 7 000 medarbetare och här finns gott om utrymme för dig som vill lyfta tillsammans med oss. Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum med 85 000 invånare, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund.

Om arbetsplatsen

Nu förstärker vi hemtjänsten i Tollarp Centrum med fler undersköterskor och tillsammans genomför vi en kvalitetsresa.

Vill du arbeta med trevliga kollegor som brinner för sitt arbete, där arbetsglädje och delaktighet genomsyrar vardagen? In och ansök!

Vi ser fram emot din ansökan!

Arbetsuppgifter

Vi utför omsorgsinsatser för kunder i ordinärt boende utifrån deras behov som är det centrala i vår verksamhet men vi gör också delegerade sjukvårdsinsatser. I arbetet ingår kontaktmannauppdrag. En viktig del i arbetet är att vi arbetar i team kring kunden för att få en god helhetssyn.

Vi arbetar med Lifecare som planeringsverktyg och kör bil i tjänsten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är undersköterska och har godkänt omvårdnadsprogram eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Erfarenhet från arbete inom hemtjänst är meriterande. Eftersom arbetet kräver en stor del kommunikation med kunder, kollegor och övriga samarbetspartners samt dokumentation förutsätter vi att du har god datorvana och behärskar svenska i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Du kan självständigt planera och strukturera arbetet. Vidare har du ett professionellt bemötande gentemot kunder, närstående och kollegor. Det är viktigt att du respekterar fattade beslut samt bidrar till verksamhetens utveckling och en god arbetsmiljö. Att kunna samarbeta och samverka med andra är en förutsättning.

Övrigt

Omsorgsförvaltningens verksamhet riktar sig till äldre och personer som har behov av funktionsstöd samt till personer med behov av hemsjukvård. Verksamheten är funktionsindelad i fyra verksamhetsområden: stöd i ordinärt boende, stöd i vård- och omsorgsboende, hälso- och sjukvård samt funktionsstöd. I förvaltningen finns också myndighetsenheten, riksgymnasiet och hjälpmedelscentrum i Östra Skåne.

I Kristianstads kommun tillämpar vi heltid för alla, vilket innebär att alla medarbetare med tillsvidareanställning har rätt till heltid och deltid är en möjlighet. Vi tillämpar också rökfri arbetstid.

Har du skyddade personuppgifter skickar du in din ansökan via post märkt med titel och referensnummer. Du kan också lämna din ansökan på Rådhus Skåne. Har du frågor kan nå oss via växeln 044-13 50 00.

Har du frågor kring hur du gör din ansökan, kontakta systemets support på telefon 0771-69 36 93 eller via länken https://zero.comaround.com/sv-se/.

Sista ansökningsdag är 2023-03-30

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Antal sökande 2
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Ort Kristianstad
Referensnummer OMS-2023-21
Kontaktperson Hesho Hama Rashid
Enhetschef
044-13 28 98
Facklig företrädare Kommunal
010-442 79 57
Sista ansökningsdag 2023-03-30