Samordnare allmän plats, tekniska förvaltningen

Vårt arbete gör skillnad i människors vardag! Vi är cirka 7 000 medarbetare och här finns gott om utrymme för dig som vill lyfta tillsammans med oss. Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum med 85 000 invånare, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund.

Om arbetsplatsen

Anläggningsavdelningen är inne i en omstruktureringsfas där vi tillsammans arbetar med förbättringar och effektiviserande arbetsprocesser.

Som samordnare är du en nyckelperson för det fortsatta arbetet!

Tekniska förvaltningens anläggningsavdelning ansvarar för projektering, byggnation och förvaltning av kommunens ledningsnät, allmänna platser, parkmark, skyddad natur och de kommunala vägarna. Just nu bygger genomför vi stora trafikförbättringsprojekt i och kring Kristianstad. Avdelningen hanterar även den myndighetsutövning som följer tekniska förvaltningens väghållningsansvar och markförvaltande.

Nyfiken? Läs mer och välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Samordnaren är ansiktet utåt till alla de som behöver gräva i kommunens gator och parker. Som samordnare ansvarar du för information, syn och efterkontroll i arbeten som utförs av olika ledningsägare. Du ansvarar för att kommunens grävningsbestämmelser efterlevs och säkerställer att den som gräver har tillgång till rätt information innan, under och efter utfört arbete.

Samordnaren ansvarar också för remisser, handläggning och uppföljning av belamringstillstånd.

Arbetet innebär att du har många kontaktytor både internt i kommunen och med externa leverantörer och myndigheter . Du kommer arbeta med att utveckla kommunens processer kring återställningsarbeten. En stor del av arbetet utförs i fält.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom anläggningssektorn eller gymnasieutbildning i kombination med erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du har utbildning som besiktningsman inom entreprenad, mark och gatukonstruktioner. Arbetet kräver mycket goda kunskaper i Windows-miljö och Office 365. Du som söker har B-körkort för att enkelt ta dig runt i kommunen.

För att lyckas i tjänsten behöver du god samarbetsförmåga, vilket innebär att du kan lyssna på och möta människor i ditt arbete med respekt. Som person är du prestigelös och nyfiken. Du kan planera och organisera ditt arbete och har lätt för att sätta upp mål, organisera resurser, följa upp och avsluta aktiviteter. Förmågan att tillämpa specialiserad och detaljerad expertkunskap krävs liksom förmåga att förmedla denna till andra på ett pedagogiskt sätt. Du visar förståelse för och drar nytta av organisationens olika expertområden. Vidare klarar du att prestera i en pressad miljö och hantera svåra situationer. Du förblir optimistiskt inför utmaningar och har förmågan att acceptera och lära av kritik.

Övrigt

Tekniska nämnden ansvarar genom tekniska förvaltningen för utveckling, byggnation och förvaltning av kommunens allmänna platser och byggnader. Nämnden har även uppdraget att ordna kommunal vatten- och avloppsförsörjning (VA) och är väghållningsmyndighet för de kommunala vägarna.

I Kristianstads kommun tillämpar vi heltid för alla, vilket innebär att alla medarbetare med tillsvidareanställning har rätt till heltid och deltid är en möjlighet. Vi tillämpar också rökfri arbetstid.

Har du skyddade personuppgifter skickar du in din ansökan via post märkt med titel och referensnummer. Du kan också lämna din ansökan på Rådhus Skåne. Har du frågor kan nå oss via växeln 044-13 50 00.

Har du frågor kring hur du gör din ansökan, kontakta systemets support på telefon 0771-69 36 93 eller via länken https://zero.comaround.com/sv-se/.

Sista ansökningsdag är 2023-02-05

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Antal sökande 1
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Ort Kristianstad
Referensnummer TEK-2023-2
Kontaktperson Jonas Schrevelius
Enhetschef
044-13 24 60
Facklig företrädare Sara Carlsson
Naturvetarna
044-13 21 93
Facklig företrädare Maria Appelgren
Kommunal
0738-53 26 12
Facklig företrädare Camilla Johnsson
Vision
044132628
Sista ansökningsdag 2023-02-05