Omvårdnadspersonal, semestervikarier till Tätörtsvägen

Vårt arbete gör skillnad i människors vardag! Vi är cirka 7 000 medarbetare och här finns gott om utrymme för dig som vill lyfta tillsammans med oss. Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum med 85 000 invånare, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund.

Om arbetsplatsen

Tätörtvägen drivs som en självstyrande enhet vilket innebär ett ökat ansvar med större inflytande och kortare beslutsvägar.
Tätörtsvägen är ett vård- och omsorgsboende med inriktning demens där det finns 36 lägenheter.
Tätörtsvägen är certifierade i demensvård-Stjärnmärkt och är med i white guide senior där vi vunnit titeln Sveriges bästa seniormåltid 2022. Arbetsplatsen har en stark förankring i kulturen där musiken genomsyrar verksamheten.
Vi lägger fokus på det friska hos individen och här står välbefinnande, glädje och trygghet i centrum. Vi ger hyresgästerna som bor här en meningsfull vardag och fokuserar på det friska genom att ha ett salutogent perspektiv. Arbetssättet är personcentrerat.

Vi söker dig som är genuint intresserad av omvårdnadsarbetet och vill göra skillnad för andra människor. Vill du samtidigt ha kul på jobbet, då kan det vara dig vi söker.
Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

I arbetet som omvårdnadspersonal ingår att:
• Ge individuell omsorg och service till hyresgästerna på ett sätt som gör att varje individ känner sig unik och delaktig.
• Samverka tvärprofessionellt i det gemensamma vård- och omsorgsarbetet med verksamhetschef, arbetsterapeuter, sjuksköterskor, sjukgymnast och kökspersonal.
• Utföra hälso- och sjukvårdsuppgifter efter delegering och instruktion.
• Ta aktiv del i helheten som krävs för att hyresgästerna skall få bra livskvalitet utifrån deras individuella förutsättningar.
• Vara delaktig i kulturella aktiviteter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har godkänt omvårdnadsprogram eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vi vill att du har erfarenhet av arbete inom vård och omsorg. Har du utbildning inom psykiatri eller kring demenssjukdomar är det meriterande. Eftersom kommunikation och dokumentation ingår i dina arbetsuppgifter behöver du ha dokumentations- och datorvana samt behärska svenska i tal och skrift.

Du främjar en god arbetsmiljö och finner lösningar i vardagen. Som person har du förmågan att arbeta med andra människor; att lyssna, visa empati och respekt samt att du är prestigelös och uppmärksammar och belönar andras bidrag. Du kan motivera och entusiasmera och har ett professionellt bemötande mot alla du möter i ditt arbete. Vidare har du förmåga att självständigt planera och strukturera arbetet samtidigt som du respekterar fattade beslut. Vi vill att du är noggrann, engagerad och ansvarstagande i det arbete du utför.

Övrigt

Omsorgsförvaltningens verksamhet riktar sig till äldre och personer som har behov av funktionsstöd samt till personer med behov av hemsjukvård. Verksamheten är funktionsindelad i fyra verksamhetsområden: stöd i ordinärt boende, stöd i vård- och omsorgsboende, hälso- och sjukvård samt funktionsstöd. I förvaltningen finns också myndighetsenheten, riksgymnasiet och hjälpmedelscentrum i Östra Skåne.

I Kristianstads kommun tillämpar vi heltid för alla, vilket innebär att alla medarbetare med tillsvidareanställning har rätt till heltid och deltid är en möjlighet. Vi tillämpar också rökfri arbetstid.

Har du skyddade personuppgifter skickar du in din ansökan via post märkt med titel och referensnummer. Du kan också lämna din ansökan på Rådhus Skåne. Har du frågor kan nå oss via växeln 044-13 50 00.

Har du frågor kring hur du gör din ansökan, kontakta systemets support på telefon 0771-69 36 93 eller via länken https://zero.comaround.com/sv-se/.

Sista ansökningsdag är 2023-03-31

Anställningsform Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning Timavlönad
Antal sökande 1
Tillträde Semestervikariat under sommarmånaderna juni-juli-augusti.
Löneform Timlön
Ort Kristianstad
Referensnummer OMS-2023-11
Kontaktperson Maria Bergström
verksamhetschef
044-13 21 91 anna.bergstrom@kristianstad.se
Facklig företrädare Kommunal
044-13 48 80
Sista ansökningsdag 2023-03-31