Parkarbetare säsong

Vårt arbete gör skillnad i människors vardag! Vi är cirka 7 000 medarbetare och här finns gott om utrymme för dig som vill lyfta tillsammans med oss. Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum med 85 000 invånare, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund.

Om arbetsplatsen

Vill du ha Sveriges viktigaste jobb? Ta chansen att söka ett arbete där du gör skillnad. Tillsammans gör vi skillnad i vardagen för Kristianstads kommuns invånare. På Tekniska förvaltningens avdelning Anläggning ansvarar vi för utveckling, förvaltning och skötsel av kommunens grönytor och gator, yttre fastighetsskötsel, naturvård och VA-ledningsnätet.

Arbetsuppgifter

Alla förekommande parkarbeten i Kristianstads kommun under sommarmånaderna där vi utför service åt medborgarna och verksamheterna i kommunen.

Du kommer att arbeta som parkarbetare men kommer även i kontakt med andra personer i olika arbetsmarknadspolitiska åtgärder. Du kommer att ingå i ett trevligt arbetslag med varierande arbetsuppgifter såsom gräsklippning, trimning, häckklippning, planteringar, ogräsbekämpning, trädfällning/beskärning och underhåll. Förutom parkerna och sommarblommorna sköter vi även utemiljöerna på skolor och förskolor.

Du är även en ambassadör för staden och vår verksamhet ute i våra offentliga miljöer. I arbetet förekommer tunga lyft vilket kräver god fysik.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av grönyteskötsel och gräsklippning från exempelvis kommun, kyrkogård eller bostadsbolag. Det är meriterande om du har trädgårdsutbildning med inriktning grönyteskötsel. Det är också meriterande om du har vana av att arbeta med trädgårdsmaskiner samt har motorsågskörkort och/eller röjsågskörkort. För tjänsten krävs även B-körkort.

Du har grundläggande datorvana och eftersom du behöver läsa instruktioner och kommunicera med kollegor så behärskar du svenska flytande. Du är en serviceinriktad pigg och positiv lagspelare som även kan arbeta självständigt. Du har förmågan att följa instruktioner samt förhålla dig till uppsatta tidsplaner och leverera resultat. Du samarbetar väl med personer i olika sammanhang och funktioner.

När du blir erbjuden anställning ska ett utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas före anställning.

Övrigt

Tekniska nämnden ansvarar genom tekniska förvaltningen för utveckling, byggnation och förvaltning av kommunens allmänna platser och byggnader. Nämnden har även uppdraget att ordna kommunal vatten- och avloppsförsörjning (VA) och är väghållningsmyndighet för de kommunala vägarna.

I Kristianstads kommun tillämpar vi heltid för alla, vilket innebär att alla medarbetare med tillsvidareanställning har rätt till heltid och deltid är en möjlighet. Vi tillämpar också rökfri arbetstid.

Har du skyddade personuppgifter skickar du in din ansökan via post märkt med titel och referensnummer. Du kan också lämna din ansökan på Rådhus Skåne. Har du frågor kan nå oss via växeln 044-13 50 00.

Har du frågor kring hur du gör din ansökan, kontakta systemets support på telefon 0771-69 36 93 eller via länken https://zero.comaround.com/sv-se/.

Sista ansökningsdag är 2023-02-28

Anställningsform Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning Heltid
Antal sökande 25
Tillträde Tillträde 2023-05-01 eller enligt överenskommelse. Vi kommer löpande kalla till intervju.
Löneform Månadslön
Ort Kristianstad
Referensnummer TEK-2022-68
Kontaktperson Mats Nilsson
Driftledare
044-13 40 97
Facklig företrädare Maria Appelgren
Kommunal
0738-53 26 12
Sista ansökningsdag 2023-02-28