Legitimerad sjuksköterska till HSV teamet mot Funktionsstöd

Vårt arbete gör skillnad i människors vardag! Vi är cirka 7 000 medarbetare och här finns gott om utrymme för dig som vill lyfta tillsammans med oss. Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum med 85 000 invånare, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund.

Om arbetsplatsen

Som medarbetare i Hälso- och sjukvårdsteam kommer du arbeta tillsammans med åtta sjuksköterskor, en HSV undersköterska, tre fysioterapeuter, sex arbetsterapeuter och en logoped. Vi jobbar med hög kvalité och utvecklingsfokus mot patienter med olika funktionsvariationer och personer inom social psykiatri.

Vår vision är en högspecialiserad enhet med bred kompetens där vi tvärprofessionellt ger bästa möjliga vård till våra patienter. Vi ser fram emot din ansökan!

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska som arbetar mot funktionsstöd jobbar du självständigt utifrån sedvanliga sjuksköterskeuppgifter samt handledande utifrån den kompetens du besitter. Du ingår i ett team och förväntas jobba tvärprofessionellt och ha en god förmåga till samarbete. Det är viktigt att du kan förmedla ditt perspektiv, utifrån den kompetens du har, i helhetsbedömningen kring en patient.

Arbetsuppgifterna indelas enligt samverkansavtal med Region Skåne och i arbetet ingår samverkan med externa aktörer i syfte att ge patienten bästa möjliga vård.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad sjuksköterska med mångårig erfarenhet av arbete som sjuksköterska. Har du erfarenhet av arbete mot målgrupper inom habiliteringsområdet är det meriterande. Då kommunikation och dokumentation ingår i dina arbetsuppgifter kan du uttrycka dig väl i tal och skrift i svenska språket. Då omsorgsförvaltningen har verksamheter inom hela Kristianstads kommun, som du kommer att besöka, är det ett krav att du har B-körkort för manuell växellåda.

Dina personliga egenskaper betyder mycket för oss och vi letar efter dig som har en god förmåga att kommunicera och främja en god arbetsmiljö. Du kan motivera och entusiasmera din omgivning samt har förmåga att arbeta både självständigt som i team.

Du ska kunna prioritera och planera och samtidigt ha förmågan att snabbt kunna ställa om efter verksamhetens behov för dagen. Ett rehabiliterande/habiliterande synsätt med stort tålamod och uthållighet kommer väl till pass i arbetet. Du ser dokumentation som ett viktigt arbetsredskap. Vidare har du förmåga att kunna samarbeta med olika professioner och ha en helhetssyn för verksamheten.

Övrigt

Omsorgsförvaltningens verksamhet riktar sig till äldre och personer som har behov av funktionsstöd samt till personer med behov av hemsjukvård. Verksamheten är funktionsindelad i fyra verksamhetsområden: stöd i ordinärt boende, stöd i vård- och omsorgsboende, hälso- och sjukvård samt funktionsstöd. I förvaltningen finns också myndighetsenheten, riksgymnasiet och hjälpmedelscentrum i Östra Skåne.

I Kristianstads kommun tillämpar vi heltid för alla, vilket innebär att alla medarbetare med tillsvidareanställning har rätt till heltid och deltid är en möjlighet. Vi tillämpar också rökfri arbetstid.

Har du skyddade personuppgifter skickar du in din ansökan via post märkt med titel och referensnummer. Du kan också lämna din ansökan på Rådhus Skåne. Har du frågor kan nå oss via växeln 044-13 50 00.

Har du frågor kring hur du gör din ansökan, kontakta systemets support på telefon 0771-69 36 93 eller via länken https://zero.comaround.com/sv-se/.

Sista ansökningsdag är 2022-12-14

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Antal sökande 1
Tillträde
Löneform Månadslön
Ort Kristianstad
Referensnummer OMS-2022-281
Kontaktperson Marketa Svitac
Enhetschef
044-13 52 46
Facklig företrädare Vårdförbundet
0771-420 420
Sista ansökningsdag 2022-12-14