Undersköterska, Möllebackshemmet

Vårt arbete gör skillnad i människors vardag! Vi är cirka 7 000 medarbetare och här finns gott om utrymme för dig som vill lyfta tillsammans med oss. Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum med 85 000 invånare, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund.

Om arbetsplatsen

Möllebackshemmet ligger i Åhus ca 2 mil från Kristianstad. Möllebackshemmets vård och omsorgsboende består av 32 lägenheter i markplan uppdelade på fyra enheter. Vi arbetar med kontaktmannaskap och arbetar utifrån omsorgsförvaltningens värdegrund för att tillgodose kundernas behov av en god vård och omsorg. Vi arbetar tillsammans på hela Möllebackshemmet och söker dig som har ett gott bemötande och professionellt förhållningsätt. Vi ser att du är noggrann, engagerad och ansvarstagande i det arbete du utför. Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Att arbeta som undersköterska på Möllebackshemmet innebär att du får arbeta med något av det bästa och mest berikande som finns - att hjälpa till att göra vardagen meningsfull för våra kunder. Professionellt förhållningsätt och ett gott bemötande är en självklarhet för oss. Vi arbetar ständigt efter kundfokus, där vi hela tiden har kundernas behov och önskemål i centrum.
I arbetet ingår att vara kontaktman samt att inneha ett eller flera ansvarsområden. Du erbjuds ett omväxlande arbete med omvårdnadsinsatser, aktiviteter och delegerade arbetsuppgifter från sjuksköterska och rehab personal.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har godkänt betyg från vård- och omsorgsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har erfarenhet av arbete inom vård och omsorg och det är meriterande om du har utbildning i psykiatri eller kring demenssjukdomar.
Eftersom kommunikation och dokumentation ingår i arbetsuppgifterna behöver du ha dokumentations- och datorvana samt kunna uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift.

Vi söker dig som främjar en god arbetsmiljö och finner lösningar i vardagen. Du har förmåga att hitta kreativa lösningar, kan motivera och entusiasmera samt har ett professionellt bemötande mot alla dem du möter i ditt arbete. Vidare har du förmåga att självständigt planera och strukturera arbetet utifrån ett helhetsperspektiv samtidigt som du har förmåga att respektera fattade beslut. Vi vill att du är noggrann, engagerad och ansvarstagande i det arbete du utför.

Övrigt

Omsorgsförvaltningens verksamhet riktar sig till äldre och personer som har behov av funktionsstöd samt till personer med behov av hemsjukvård. Verksamheten är funktionsindelad i fyra verksamhetsområden: stöd i ordinärt boende, stöd i vård- och omsorgsboende, hälso- och sjukvård samt funktionsstöd. I förvaltningen finns också myndighetsenheten, riksgymnasiet och hjälpmedelscentrum i Östra Skåne.

I Kristianstads kommun tillämpar vi heltid för alla, vilket innebär att alla medarbetare med tillsvidareanställning har rätt till heltid och deltid är en möjlighet. Vi tillämpar också rökfri arbetstid.

Har du skyddade personuppgifter skickar du in din ansökan via post märkt med titel och referensnummer. Du kan också lämna din ansökan på Rådhus Skåne. Har du frågor kan nå oss via växeln 044-13 50 00.

Har du frågor kring hur du gör din ansökan, kontakta systemets support på telefon 0771-69 36 93 eller via länken https://zero.comaround.com/sv-se/.

Sista ansökningsdag är 2022-12-07

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Antal sökande 4
Tillträde Vi erbjuder två tillsvidareanställningar och två vikariat. Tillträde enligt överenskommelse, vikariaten med varaktighet tom 2023-07-31 respektive 2023-12-31.
Löneform Månadslön
Ort Kristianstad
Referensnummer OMS-2022-275
Kontaktperson Annette Eklund
Enhetschef
044-13 47 56
Facklig företrädare Kommunal
Kommunal
010-442 79 57
Sista ansökningsdag 2022-12-07