Undersköterska Skärdal Östra Vård-och omsorgsboende

Vårt arbete gör skillnad i människors vardag! Vi är cirka 7 000 medarbetare och här finns gott om utrymme för dig som vill lyfta tillsammans med oss. Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum med 85 000 invånare, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund.

Om arbetsplatsen

Skärdal Östra är ett Vård-och omsorgboende för kunder med demenssjukdom i Vä. Skärdal östra har 30 lägenheter fördelat på fyra enheter i markplan. Vår ambition är att våra kunder ska känna glädje, trivsel och ha en meningsfull vardag. Vi arbetar utifrån kundernas egna behov och önskemål. Vårt arbete ska präglas av självbestämmande, integritet, empati och respekt.

Då några av våra medarbetare går i pension erbjuder vi nu tre tillsvidareanställningar med start snarast enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Att arbeta som undersköterska innebär att du får arbeta med något av det bästa och mest berikande som finns - att hjälpa till att göra vardagen meningsfull för våra kunder. Professionell förhållningsätt och ett gott bemötande är en självklarhet för oss. Vi arbetar ständigt efter kundfokus, där vi hela tiden har kundernas behov och önskemål i centrum. I arbetet ingår att vara kontaktman samt att inneha ett eller flera ansvarsområden. Du erbjuds ett omväxlande arbete med omvårdnadsinsatser, aktiviteter och delegerade arbetsuppgifter från sjuksköterska och rehab personal.

Kvalifikationer

Du har godkänt omvårdnadsprogram eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig och vi ser gärna att du har utbildning i psykiatri eller kring demenssjukdomar. Eftersom arbetet kräver kommunikation och dokumentation förutsätter vi att du har datorvana och behärskar svenska i tal och skrift. Har du erfarenhet inom vård och omsorg är det meriterande. B-körkort för manuell växellåda är ett krav.

Vi söker dig som främjar en god arbetsmiljö och finner lösningar i vardagen. Du kan motivera och entusiasmera och har ett professionellt bemötande mot alla du möter i ditt arbete. Vidare har du förmåga att självständigt planera och strukturera arbetet samtidigt som du respekterar fattade beslut. Vi vill att du är noggrann, engagerad och ansvarstagande i det arbete du utför. Som person har du ett gott bemötande, är lyhörd och respektfull och kan vara flexibel. Du är även bra på att samarbeta.

Övrigt

Omsorgsförvaltningens verksamhet riktar sig till äldre och personer som har behov av funktionsstöd samt till personer med behov av hemsjukvård. Verksamheten är funktionsindelad i fyra verksamhetsområden: stöd i ordinärt boende, stöd i vård- och omsorgsboende, hälso- och sjukvård samt funktionsstöd. I förvaltningen finns också myndighetsenheten, riksgymnasiet och hjälpmedelscentrum i Östra Skåne.

I Kristianstads kommun tillämpar vi heltid för alla, vilket innebär att alla medarbetare med tillsvidareanställning har rätt till heltid och deltid är en möjlighet. Vi tillämpar också rökfri arbetstid.

Har du skyddade personuppgifter skickar du in din ansökan via post märkt med titel och referensnummer. Du kan också lämna din ansökan på Rådhus Skåne. Har du frågor kan nå oss via växeln 044-13 50 00.

Har du frågor kring hur du gör din ansökan, kontakta systemets support på telefon 0771-69 36 93 eller via länken https://zero.comaround.com/sv-se/.

Sista ansökningsdag är 2022-08-11

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Antal sökande 3
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Ort Kristianstad
Referensnummer OMS-2022-179
Kontaktperson Viktoria Ericson
Enhetschef
044-13 41 84
Facklig företrädare Kommunal
010-442 79 57
Sista ansökningsdag 2022-08-11