Omvårdnadspersonal, Sommarro hemtjänst

Vårt arbete gör skillnad i människors vardag! Vi är cirka 7 000 medarbetare och här finns gott om utrymme för dig som vill lyfta tillsammans med oss. Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum med 85 000 invånare, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund.

Om arbetsplatsen

Sommarro hemtjänst ligger centralt i Kristianstad.
Arbetet präglas av glada, flexibla och kundfokuserade medarbetare. Nu söker vi dig som vill arbeta med att ge våra kunder en meningsfull vardag. Du ska främja en god arbetsmiljö, vara flexibel och lösningsfokuserad. Vi är en del av omsorgsförvaltningen och inom förvaltningen finns stödfunktioner avseende frågor som berör ledning, personal och ekonomi.

En ledstjärna är att i det dagliga arbetet utveckla teamsamverkan samt god ekonomisk hushållning.

Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär omsorg och service i ordinärt boende utifrån kundens behov samt delegerad hemsjukvård. I arbetet ingår även att vara kontaktman samt att inneha ett eller flera ansvarsområden. En viktig del i arbetet är att arbeta i team kring kunden för att få en god helhetssyn.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har godkänd utbildning inom vård och omsorg, via omvårdnadsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Har du utbildning i demenssjukdomar och arbetslivserfarenhet inom hemtjänst är det meriterande. Eftersom kommunikation och dokumentation ingår i dina arbetsuppgifter förutsätter vi att du har datorvana och behärska svenska i tal och skrift. Du behöver kunna cykla för att ta dig runt till våra kunder. B-körkort är meriterande.

Du har en god samarbetsförmåga och ett professionellt bemötande gentemot kunder, närstående och kollegor. Du kan självständigt planera och strukturera arbetet, är trygg i dig själv och ser möjligheter i stället för hinder. Det är viktigt att du respekterar fattade beslut samt bidrar till verksamhetens utveckling och en god arbetsmiljö.

Övrigt

Omsorgsförvaltningens verksamhet riktar sig till äldre och personer som har behov av funktionsstöd samt till personer med behov av hemsjukvård. Verksamheten är funktionsindelad i fyra verksamhetsområden: stöd i ordinärt boende, stöd i vård- och omsorgsboende, hälso- och sjukvård samt funktionsstöd. I förvaltningen finns också myndighetsenheten, riksgymnasiet och hjälpmedelscentrum i Östra Skåne.

I Kristianstads kommun tillämpar vi heltid för alla, vilket innebär att alla medarbetare med tillsvidareanställning har rätt till heltid och deltid är en möjlighet. Vi tillämpar också rökfri arbetstid.

Har du skyddade personuppgifter skickar du in din ansökan via post märkt med titel och referensnummer. Du kan också lämna din ansökan på Rådhus Skåne. Har du frågor kan nå oss via växeln 044-13 50 00.

Har du frågor kring hur du gör din ansökan, kontakta systemets support på telefon 0771-69 36 93 eller via länken https://zero.comaround.com/sv-se/.

Sista ansökningsdag är 2022-08-10

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Antal sökande 4
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Ort Kristianstad
Referensnummer OMS-2022-176
Kontaktperson Vlora Braha
Enhetschef
044-13 59 99
Facklig företrädare Kommunal
010-442 79 57
Sista ansökningsdag 2022-08-10