Sjuksköterska natt

Vårt arbete gör skillnad i människors vardag! Vi är cirka 7 000 medarbetare och här finns gott om utrymme för dig som vill lyfta tillsammans med oss. Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum med 85 000 invånare, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund.

Om arbetsplatsen

Som medarbetare i hemsjukvården kommer du att arbeta tillsammans med andra sjuksköterskor och hsv-undersköterskor. Vi har gemensamma arbetsplatser som vi utgår från. Vi arbetar med hög kvalité och utvecklingsfokus mot patienter med olika diagnoser och omvårdnadsbehov. Vår vision är en enhet med bred kompetens där vi tvärprofessionellt ger bästa möjliga vård till våra patienter.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska inom vård- och omsorgsboende samt hemsjukvård arbetar du med konsultativt medicinska bedömningar, läkemedelshantering och andra hälso- och sjukvårdsuppgifter. Du arbetar också med stöd och rådgivning till omvårdnadspersonal.

Hälso- och Sjukvårdsavtalet innebär att fler patienter har behov av kvalificerad vård, där du samordnar, planerar och genomför hälso- och sjukvårdsinsatser. Du kommer att arbeta med hemsjukvård för boende i såväl ordinärt som vård- och omsorgsboende. Med andra ord, ett spännande och omväxlande arbete!

Du kommer att arbeta natt.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad sjuksköterska. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom hemsjukvård och gärna vidareutbildning inom psykiatri, vård av äldre eller öppen hälso- och sjukvård.

Då kommunikation och dokumentation ingår i arbetet behärskar du svenska i tal och skrift. Vana av IT-baserade journalsystem är meriterande. B-körkort för manuell växellåda är ett krav.

Som person har du förmågan att arbeta både självständigt och tillsammans med andra, att lyssna, visa empati och respekt. Du är prestigelös och uppmärksammar och belönar andras bidrag. Du har förmågan att planera och organisera ditt arbete och har lätt för att sätta upp mål, organisera resurser, följa upp och avsluta aktiviteter.

Övrigt

Omsorgsförvaltningens verksamhet riktar sig till äldre och personer som har behov av funktionsstöd samt till personer med behov av hemsjukvård. Verksamheten är funktionsindelad i fyra verksamhetsområden: stöd i ordinärt boende, stöd i vård- och omsorgsboende, hälso- och sjukvård samt funktionsstöd. I förvaltningen finns också kost- och restaurangenheten, myndighetsenheten, riksgymnasiet och hjälpmedelscentrum i Östra Skåne.

Sveriges bästa vård- och omsorgsboende finns i Kristianstads kommun!
Tätörtsvägen i Åhus är Sveriges bästa äldreboende enligt Socialstyrelsens öppna jämförelser. Socialstyrelsens kvalitetsundersökning genomförs varje år och i fjol fanns Tätörtsvägen med på tredje plats. Nu har vi tagit klivet högst upp.

I Kristianstads kommun tillämpar vi heltid för alla, vilket innebär att alla medarbetare med tillsvidareanställning har rätt till heltid och deltid är en möjlighet. Vi tillämpar också rökfri arbetstid.

Har du skyddade personuppgifter ska du inte ansöka via vår ansökningsknapp, utan kontakta HR-rekrytering via växeln 044-13 50 00 för en säker ansökningsprocess.

Har du frågor kring hur du gör din ansökan, kontakta systemets support på telefon 0771-69 36 93 eller via länken https://zero.comaround.com/sv-se/.

Sista ansökningsdag är 2022-08-31

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Antal sökande 1
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Ort Kristianstad
Referensnummer OMS-2022-156
Kontaktperson Anne Kemppainen Nilsson
Enhetschef för ssk
044-13 62 20 anne.kemppainen-nilsson@kristianstad.se
Facklig företrädare Vårdförbundet
0771-420 420
Sista ansökningsdag 2022-08-31