Servicemedarbetare, enheten för fordon och transport

Vårt arbete gör skillnad i människors vardag! Vi är cirka 7 000 medarbetare och här finns gott om utrymme för dig som vill lyfta tillsammans med oss. Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum med 85 000 invånare, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund.

Om arbetsplatsen

Enheten fordon och transport ingår i verksamheten Gemensam Service som ligger under kommunledningskontoret. Vi både utvecklar, erbjuder och utför hållbara servicetjänster till Kristianstads kommuns samtliga förvaltningar när det gäller transporter och fordon.

Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Tillsammans med fordonssamordnare planerar och genomför du de uppgifter som ankommer på enhetens fordonstjänster.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:
• Vård och underhåll av bilpoolens fordonspark
• Transporter hämta/lämna vid besiktning, service och tvätt
• Akuta transporter vid fordonshaveri
• Mindre reparationer som till exempel byte av batteri, glödlampor med mera
• Behjälpliga vid skadeanmälningar

Samt andra servicetjänster som kan komma att bli aktuella

Kvalifikationer

Du som söker har gymnasieutbildning och erfarenhet av att operativt arbeta med fordon och transportservice. Vi vill att du har god kännedom om kommunal verksamhet samt god kännedom om kommunens geografi. Då kommunikation och dokumentation ingår kan du kommunicera på svenska i tal och skrift samt har goda kunskaper i Office-paketet. B-körkort för manuell växellåda är ett krav.

För att lyckas i tjänsten har du en hög serviceförmåga och god serviceanda. Vidare har du förmåga att arbeta självständigt men är även en lagspelare som vill bidra till att uppnå både enhetens- och verksamheten Gemensam Service mål.

Om du blir erbjuden anställning behöver du beställa och visa upp ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Övrigt

Kommunledningskontoret leder, samordnar, följer upp och utvecklar kommunens verksamhet utifrån en helhetssyn. Här finns verksamheter som ekonomi, HR, IT, medborgarcenter och strategiska frågor samt all gemensam service med lokalvårds-, måltids- och transportverksamheter i förvaltningen. Kommunledningskontorets arbete ska bidra till en positiv utveckling för alla som bor, arbetar, driver företag, studerar eller besöker vår kommun . Kommunstyrelsen ger ramarna och direktiven.

I Kristianstads kommun tillämpar vi heltid för alla, vilket innebär att alla medarbetare med tillsvidareanställning har rätt till heltid och deltid är en möjlighet. Vi tillämpar också rökfri arbetstid.

Har du skyddade personuppgifter skickar du in din ansökan via post märkt med titel och referensnummer. Du kan också lämna din ansökan på Rådhus Skåne. Har du frågor kan nå oss via växeln 044-13 50 00.

Har du frågor kring hur du gör din ansökan, kontakta systemets support på telefon 0771-69 36 93 eller via länken https://zero.comaround.com/sv-se/.

Sista ansökningsdag är 2022-07-01

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Antal sökande 1
Tillträde 2022-08-15
Löneform Månadslön
Ort Kristianstad
Referensnummer KLK-2022-58
Kontaktperson Peter Lindgren
Enhetschef
044-13 64 29
Facklig företrädare Kommunal
010-442 79 57
Sista ansökningsdag 2022-07-01