Parkarbetare

Vårt arbete gör skillnad i människors vardag! Vi är cirka 7 000 medarbetare och här finns gott om utrymme för dig som vill lyfta tillsammans med oss. Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum med 85 000 invånare, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund.

Om arbetsplatsen

Nu söker vi parkarbetare till driftsområde östra. Vi tillhör anläggningsavdelningen på tekniska förvaltningen och sköter parker, grönområden och kommunens fastigheter. Vi arbetar ute i alla väder och hjälps åt för att kunna leverera en god service till våra kommuninvånare. Du är ansiktet utåt och representerar organisationen och kommunen på ett bra sätt.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som parkarbetare samt även handleda personer i olika arbetsmarknadspolitiska åtgärder. Tillsammans ska ni utföra alla former av arbetsuppgifter inom den gröna sektorn. Du kommer att ingå i ett av våra arbetslag.

Exempel på arbetsuppgifter är:
• traktorkörning / gräsklippning
• trimning av gräs
• plantering och skötsel av buskar, träd och sommarblommor
• rengöring av rabatter, marktäckning
• pappersplockning
• beskärning av buskar och träd
• Trädfällning, uppsågning av liggande träd

Kvalifikationer

Vi söker dig som har grundläggande trädgårdsutbildning eller lång och bred erfarenhet inom parkområdet. Vidare kräver arbetet att du har god växtkännedom samt vana av beskärning. Motorsågskörkort, minst motorsåg AB är ett krav samt röjsågskörkort. Du som söker till oss har B-körkort för manuell växellåda för att enkelt kunna ta dig runt i kommunen.

Vi söker en positiv, noggrann och flitig person som vill bli en del av vårt lag. Du ska kunna arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Med ditt prestigelösa sätt så är du beredd att dela med dig och ta emot av kunskaper och erfarenheter och ser nya utmaningar som en möjlighet. En god fysik är ett krav då arbetet stundtals är tungt, vi tillämpar arbetsrotation i möjligaste mån för en bättre arbetsmiljö och ett mer givande arbete.

Övrigt

Tekniska nämnden ansvarar genom tekniska förvaltningen för utveckling, byggnation och förvaltning av kommunens allmänna platser och byggnader. Nämnden har även uppdraget att ordna kommunal vatten- och avloppsförsörjning (VA) och är väghållningsmyndighet för de kommunala vägarna.

I Kristianstads kommun tillämpar vi heltid för alla, vilket innebär att alla medarbetare med tillsvidareanställning har rätt till heltid och deltid är en möjlighet. Vi tillämpar också rökfri arbetstid.

Har du skyddade personuppgifter skickar du in din ansökan via post märkt med titel och referensnummer. Du kan också lämna din ansökan på Rådhus Skåne. Har du frågor kan nå oss via växeln 044-13 50 00.

Har du frågor kring hur du gör din ansökan, kontakta systemets support på telefon 0771-69 36 93 eller via länken https://zero.comaround.com/sv-se/.

Sista ansökningsdag är 2022-08-15

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Antal sökande 1
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Ort Kristianstad
Referensnummer TEK-2022-41
Kontaktperson Anja Henningsson
Driftledare
044-13 58 29
Facklig företrädare Maria Appelgren
Kommunal
0738-53 26 12
Sista ansökningsdag 2022-08-15