Undersköterska till Skogåsa vård- och omsorgsboende

Vårt arbete gör skillnad i människors vardag! Vi är cirka 7 000 medarbetare och här finns gott om utrymme för dig som vill lyfta tillsammans med oss. Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum med 85 000 invånare, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund.

Om arbetsplatsen

Arbete på vård- och omsorgsboendet Skogåsa som ligger i Everöd utanför Kristianstad. Boendet har 24 kunder fördelat på två plan med 24 medarbetare. Skogåsa är beläget på landet med fina utemiljöer som används mycket under sommarhalvåret. Hos oss arbetar personalen kundcentrerat genom teamarbete och gör det yttersta för att kunderna ska få en bra vård- och omsorg med det lilla extra. Nu söker vi två nya medarbetare som vill vara en del av vårt team. Välkommen med din ansökan!

Skogåsa har dåliga bussförbindelser, bor man inte i närområdet behövs körkort och bil.

Arbetsuppgifter

Omsorg och service på vård- och omsorgsboende utifrån kundens behov samt delegerad hälso-och sjukvård. I arbetet ingår att vara kontaktman samt inneha ett eller flera ansvarsområden. Arbetet passar dig som tycker om att arbeta i team på ett strukturerat sätt, men som ändå tar eget ansvar och bidrar med din kunskap. Arbetet är givande genom utbytet med kunderna och glädjen i att göra skillnad för dem.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har godkänt omvårdnadsprogram eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig och som har erfarenhet av arbete inom vård och omsorg. Har du erfarenhet av arbete på vård- och omsorgsboende är det meriterande.
Till tillsvidaretjänsten är det meriterande om du är specialistundersköterska och till vikariatet är det meriterande om du är undersköterska.

Eftersom kommunikation och dokumentation ingår i dina arbetsuppgifter behöver du ha dokumentations- och datorvana samt behärska svenska i tal och skrift.

Som person brinner du för ditt arbete och bidrar på arbetsplatsen med att vara ansvarstagande och professionell. Du har en positiv inställning, ett gott bemötande bidrar till att utveckla verksamheten tillsammans med kollegor och chef. Är du specialistundersköterska behöver du vara pedagogisk och strukturerad för att kunna handleda kollegor och slutföra uppdrag.

Övrigt

Omsorgsförvaltningens verksamhet riktar sig till äldre och personer som har behov av funktionsstöd samt till personer med behov av hemsjukvård. Verksamheten är funktionsindelad i fyra verksamhetsområden: stöd i ordinärt boende, stöd i vård- och omsorgsboende, hälso- och sjukvård samt funktionsstöd. I förvaltningen finns också myndighetsenheten, riksgymnasiet och hjälpmedelscentrum i Östra Skåne.

I Kristianstads kommun tillämpar vi heltid för alla, vilket innebär att alla medarbetare med tillsvidareanställning har rätt till heltid och deltid är en möjlighet. Vi tillämpar också rökfri arbetstid.

Har du skyddade personuppgifter skickar du in din ansökan via post märkt med titel och referensnummer. Du kan också lämna din ansökan på Rådhus Skåne. Har du frågor kan nå oss via växeln 044-13 50 00.

Har du frågor kring hur du gör din ansökan, kontakta systemets support på telefon 0771-69 36 93 eller via länken https://zero.comaround.com/sv-se/.

Sista ansökningsdag är 2022-07-01

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Antal sökande 2
Tillträde Vi erbjuder en tillsvidare anställning och ett vikariat. Tillträde 2022-09-01 eller enligt överenskommelse, vikariatet med varaktighet till och med 2023-08-31.
Löneform Månadslön
Ort Kristianstad
Referensnummer OMS-2022-144
Kontaktperson Kristin Vilhelmsson
Enhetschef
044-13 42 30
Facklig företrädare Maria Nordgren
Kommunal
010-442 70 00
Sista ansökningsdag 2022-07-01