Fysioterapeut korttidsboende

Vårt arbete gör skillnad i människors vardag! Vi är cirka 7 000 medarbetare och här finns gott om utrymme för dig som vill lyfta tillsammans med oss. Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum med 85 000 invånare, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund.

Om arbetsplatsen

Vill Du vara med och utveckla en spännande verksamhet inom rehabilitering? Välkommen med din ansökan!

Omsorgsförvaltningen befinner sig i ett omfattande innovativt förändringsarbete.
Vi söker dig som vill ingå i Rehabenhetens team på Stafvre korttidsboende.
Vi söker dig som är villig att lära nytt och öppen att finna nya lösningar, samarbetsvilja är centralt och givetvis, ett starkt engagemang för patienten!

Vi erbjuder arbete i team med mycket vilja och god sammanhållning.
Arbetet är omväxlande med dagligen nya frågor att sätta sig in i för att finna lösningar på tillsammans!

Vi samverkar med flera externa och interna aktörer så din förmåga till att skapa goda möten är A och O för oss!

Arbetsuppgifter

Vi söker Fysioterapeut till Rehabenheten med placering på Stafvre korttidsboende
Som fysioterapeut ansvarar du för bedömning, rehabilitering, ordinationer, delegering till omvårdnadspersonal samt hjälpmedelsförskrivning. Fokus på arbetet ligger i det tvärprofessionella teamarbetet för att skapa möjligheter för våra patienter att känna trygghet och delaktighet i sin vardag.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut. Det är meriterande om du har god kännedom om regional och kommunal hälso- och sjukvård liksom tidigare erfarenheter av multiprofessionellt teamarbete. Vi ser gärna att du även har god kännedom om framtidsperspektiv och utveckling inom vård och omsorgsområdet. Eftersom kommunikation och dokumentation ingår i arbetsuppgifterna vill vi att du har datorvana och behärskar svenska i tal och skrift. B-körkort för manuell växellåda är ett krav.

För att lyckas i rollen ser vi att dina personliga egenskaper har stor betydelse, vilket innebär att du har god förmåga att samarbeta och kommunicera och främjar en god arbetsmiljö. Vi vill att du har god empatisk förmåga. Du kan motivera och entusiasmera din omgivning samt har förmåga att arbeta både självständigt som i team. Kunna prioritera och planera och samtidigt ha förmågan att snabbt kunna ställa om efter verksamhetens behov för dagen. Du har förmåga att kunna samarbeta med olika professioner, arbeta i processer och bygga nya arbetssätt för att skapa teamkänsla. Helhetssyn och ett rehabiliterande/habiliterande synsätt är viktigt.

Övrigt

Omsorgsförvaltningens verksamhet riktar sig till äldre och personer som har behov av funktionsstöd samt till personer med behov av hemsjukvård. Verksamheten är funktionsindelad i fyra verksamhetsområden: stöd i ordinärt boende, stöd i vård- och omsorgsboende, hälso- och sjukvård samt funktionsstöd. I förvaltningen finns också myndighetsenheten, riksgymnasiet och hjälpmedelscentrum i Östra Skåne.

I Kristianstads kommun tillämpar vi heltid för alla, vilket innebär att alla medarbetare med tillsvidareanställning har rätt till heltid och deltid är en möjlighet. Vi tillämpar också rökfri arbetstid.

Har du skyddade personuppgifter skickar du in din ansökan via post märkt med titel och referensnummer. Du kan också lämna din ansökan på Rådhus Skåne. Har du frågor kan nå oss via växeln 044-13 50 00.

Har du frågor kring hur du gör din ansökan, kontakta systemets support på telefon 0771-69 36 93 eller via länken https://zero.comaround.com/sv-se/.

Sista ansökningsdag är 2022-07-31

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Antal sökande 1
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Ort Kristianstad
Referensnummer OMS-2022-137
Kontaktperson Linda Nilosjö
Enhetschef Rehabenheten
044-13 20 25
Kontaktperson Jens Sämfors
Enhetschef Rehabenheten
044-13 23 52
Sista ansökningsdag 2022-07-31