Tekniker

Vårt arbete gör skillnad i människors vardag! Vi är cirka 7 000 medarbetare och här finns gott om utrymme för dig som vill lyfta tillsammans med oss. Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum med 85 000 invånare, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund.

Om arbetsplatsen

Vill du vara med att förvalta och utveckla välfärdsteknologi inom vård och omsorg?
På omsorgsförvaltningen har enheten Digital Utveckling och Tekniskagruppen förvaltningsövergripande ansvar för förvaltning och utveckling av välfärdsteknologi så som digitala nycklar (nyckelfria lås), trygghetslarm, trygghetskamera samt digitala medicinskåp.

Vi söker dig som är intresserad att arbeta med människor och tekniska lösningar. Du har samarbetsvilja och givetvis ett starkt engagemang för service, support och kund. Vi erbjuder arbete i ett team med mycket vilja och sammanhållning.

Arbetsuppgifter

I rollen som tekniker ingår administration, installation och montering. Du har kontakt med kund, anhöriga, personal och fastighetsägare samt leverantörer gällande våra tekniska lösningar.

Enheten Digital Utveckling håller sig uppdaterade och omvärldsbevakar ny välfärdsteknologi som är ett stöd till den omsorg som bedrivs i Kristianstads kommun.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har godkänd treårig gymnasieutbildning, föredragsvis med en teknisk inriktning. Har du relevant utbildning från högskola anses det meriterande. Vi vill att du har erfarenhet från arbete med kunder och support. Vi ser gärna att du även har erfarenhet inom service, lås och larm, teknik och system. Eftersom arbetet kräver kommunikation och dokumentation förutsätter vi att du har grundläggande datorkunskaper och att du kan kommunicera och formulera dig väl på svenska i tal och skrift.

Du har förmågan att arbeta med andra människor, att lyssna, visa empati och respekt. Du är prestigelös och uppmärksammar och belönar andras bidrag. Du bemöter andra på ett serviceinriktat och tillmötesgående sätt. Arbetet kräver att du har förmågan att följa instruktioner, procedurer, lagstadgade krav och policy, samt förhålla dig till uppsatta tidsplaner. Då omsorgsförvaltningen har kunder inom hela Kristianstads kommun, som du kommer att besöka, är det ett krav att du har B-körkort för manuell växellåda.

Under perioden 220614-220628 är rekryterande chef ej möjlig att nå vid eventuella frågor.

Övrigt

Omsorgsförvaltningens verksamhet riktar sig till äldre och personer som har behov av funktionsstöd samt till personer med behov av hemsjukvård. Verksamheten är funktionsindelad i fyra verksamhetsområden: stöd i ordinärt boende, stöd i vård- och omsorgsboende, hälso- och sjukvård samt funktionsstöd. I förvaltningen finns också myndighetsenheten, riksgymnasiet och hjälpmedelscentrum i Östra Skåne.

I Kristianstads kommun tillämpar vi heltid för alla, vilket innebär att alla medarbetare med tillsvidareanställning har rätt till heltid och deltid är en möjlighet. Vi tillämpar också rökfri arbetstid.

Har du skyddade personuppgifter skickar du in din ansökan via post märkt med titel och referensnummer. Du kan också lämna din ansökan på Rådhus Skåne. Har du frågor kan nå oss via växeln 044-13 50 00.

Har du frågor kring hur du gör din ansökan, kontakta systemets support på telefon 0771-69 36 93 eller via länken https://zero.comaround.com/sv-se/.

Sista ansökningsdag är 2022-07-03

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Antal sökande 1
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Ort Kristianstad
Referensnummer OMS-2022-128
Kontaktperson Andréas Persson
Enhetschef
044-132070 andreas.persson2@kristianstad.se
Facklig företrädare Anders Rooth
Vision
044-13 59 72
Sista ansökningsdag 2022-07-03