Systemförvaltare

Vårt arbete gör skillnad i människors vardag! Vi är cirka 7 000 medarbetare och här finns gott om utrymme för dig som vill lyfta tillsammans med oss. Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum med 85 000 invånare, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund.

Om arbetsplatsen

Vill du vara med att förvalta och utveckla verksamhetssystem inom vård och omsorg?
På omsorgsförvaltningen har enheten Digital Utveckling förvaltningsövergripande ansvar för systemförvaltning och utveckling av digitalisering och välfärdsteknologi.

Arbetsuppgifter

Som systemförvaltare kommer du att förvalta och utveckla våra stöd- och verksamhetssystem inom vård och omsorg tillsammans med leverantörer och förvaltning enligt gällande lagstiftning. Du kommer även att supportera och utbilda användare, driva och samordna projekt, hantera statistik, loggar och behörigheter. Du arbetar tillsammans med engagerade kollegor inom enheten för att säkerställa förvaltning och utveckling av våra verksamhetssystem och kunna ge ett bra stöd till användare och projekt i förvaltningen.

Kvalifikationer

Vi söker dig med högskoleutbildning, meriterande om du har vidareutbildning inom området IT. Du har erfarenhet av systemförvaltning, systemadministration, support och projektledning i en större organisation. Eftersom arbetet kräver kommunikation och dokumentation förutsätter vi att du har goda datorkunskaper och behärskar svenska i tal och skrift. I arbetet ska du kunna kommunicera både inom och utanför organisationen samt har förmågan att hålla presentationer och anpassa dessa efter målgruppens behov. Vi vill att du har erfarenhet av verksamhetssystem och det är meriterande om du även har erfarenhet av konfiguration, struktur- och behörighetshantering samt förvaltning av kvalitetsledningssystem.

Vi vill att du är intresserad av systemförvaltning och utveckling utifrån verksamhetens behov samt de lagar, processer, förordningar som styr inom området. Som person är du strukturerad, ansvarsfull och kan arbeta självständigt. Ibland kan arbetstempot vara högt vilket kräver att du kan prioritera. Då omsorgsförvaltningen har verksamheter inom hela Kristianstads kommun, som du kommer att besöka, är det ett krav att du har B-körkort för manuell växellåda.

Under perioden 220614-220628 är rekryterande chef ej möjlig att nå vid eventuella frågor.

Övrigt

Omsorgsförvaltningens verksamhet riktar sig till äldre och personer som har behov av funktionsstöd samt till personer med behov av hemsjukvård. Verksamheten är funktionsindelad i fyra verksamhetsområden: stöd i ordinärt boende, stöd i vård- och omsorgsboende, hälso- och sjukvård samt funktionsstöd. I förvaltningen finns också myndighetsenheten, riksgymnasiet och hjälpmedelscentrum i Östra Skåne.

I Kristianstads kommun tillämpar vi heltid för alla, vilket innebär att alla medarbetare med tillsvidareanställning har rätt till heltid och deltid är en möjlighet. Vi tillämpar också rökfri arbetstid.

Har du skyddade personuppgifter skickar du in din ansökan via post märkt med titel och referensnummer. Du kan också lämna din ansökan på Rådhus Skåne. Har du frågor kan nå oss via växeln 044-13 50 00.

Har du frågor kring hur du gör din ansökan, kontakta systemets support på telefon 0771-69 36 93 eller via länken https://zero.comaround.com/sv-se/.

Sista ansökningsdag är 2022-07-03

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Antal sökande 1
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Ort Kristianstad
Referensnummer OMS-2022-127
Kontaktperson Andréas Persson
Enhetschef
044-132070 andreas.persson2@kristianstad.se
Facklig företrädare Anders Rooth
Vision
044-13 59 72
Sista ansökningsdag 2022-07-03