Specialistsjuksköterska psykiatri

Vårt arbete gör skillnad i människors vardag! Vi är cirka 7 000 medarbetare och här finns gott om utrymme för dig som vill lyfta tillsammans med oss. Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum med 85 000 invånare, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund.

Om arbetsplatsen

Hälso- och sjukvårdsteamet i Kristianstad kommun erbjuder ett varierat arbete mot målgruppen funktionsvarierade och/eller personer inom socialpsykiatrin. Arbetet präglas av ett teamarbete samt ett relationellt arbetssätt mot målgruppen.

Arbetsuppgifter

Nu söker vi en ny sjuksköterska till vårt socialpsykiatriteam. I tjänsten är du omvårdnadsansvarig sjuksköterska (OAS) på några av våra socialpsykiatriboenden. Där planerar och leder du omvårdnadsarbetet kring patienterna. Du arbetar i tvärprofessionella team tillsammans med omvårdnadspersonal, enhetschefer, rehab personal och övriga sjuksköterskekollegor, I teamet som arbetar mot socialpsykiatrin är du en av två psykiatri sjuksköterskor. I tjänsten ingår även omvårdnadshandledning riktat till verksamheter och kunder inom hela omsorgsförvaltningen. Hos oss står människan i fokus och ingen dag är den andra lik.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad specialistsjuksköterska med inriktning psykiatri. Vi ser även att du bör ha erfarenhet eller intresse inom somatisk omvårdnad för att trivas med tjänsten.
Du kan dokumentera enligt gällande lagstiftning, har goda datorkunskaper och uttrycker dig väl på svenska i tal och skrift. B-körkort för manuell växellåda är ett krav.


Dina personliga egenskaper betyder mycket för oss och vi letar efter dig som alltid strävar efter professionell utveckling både på individ- och gruppnivå. Du skall kunna bygga långsiktiga relationer med såväl medarbetare som patienter. Arbetet ställer krav på att du är självgående och driven i ditt arbete.
Som person har du god förmåga att kommunicera och främja en god arbetsmiljö. Du kan motivera din omgivning samt har förmåga att arbeta både självständigt som i ett team. Du ska kunna prioritera och planera och samtidigt ha förmågan att snabbt kunna ställa om efter verksamhetens behov för dagen. Vidare har du förmåga att kunna samarbeta med olika professioner och ha en helhetssyn för verksamheten.

Övrigt

Omsorgsförvaltningens verksamhet riktar sig till äldre och personer som har behov av funktionsstöd samt till personer med behov av hemsjukvård. Verksamheten är funktionsindelad i fyra verksamhetsområden: stöd i ordinärt boende, stöd i vård- och omsorgsboende, hälso- och sjukvård samt funktionsstöd. I förvaltningen finns också myndighetsenheten, riksgymnasiet och hjälpmedelscentrum i Östra Skåne.

I Kristianstads kommun tillämpar vi heltid för alla, vilket innebär att alla medarbetare med tillsvidareanställning har rätt till heltid och deltid är en möjlighet. Vi tillämpar också rökfri arbetstid.

Har du skyddade personuppgifter skickar du in din ansökan via post märkt med titel och referensnummer. Du kan också lämna din ansökan på Rådhus Skåne. Har du frågor kan nå oss via växeln 044-13 50 00.

Har du frågor kring hur du gör din ansökan, kontakta systemets support på telefon 0771-69 36 93 eller via länken https://zero.comaround.com/sv-se/.

Sista ansökningsdag är 2022-06-05

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Antal sökande 1
Tillträde Tillträde efter överenskommelse.
Löneform Månadslön
Ort Kristianstad
Referensnummer OMS-2022-114
Kontaktperson Pillan Lindbergh,
Enhetschef Funktionsstöd
044-13 63 29
Facklig företrädare Julia Rundström
Vårdförbundet
0733-13 40 81
Sista ansökningsdag 2022-06-05