Undersköterska till Fjällbacka

Vårt arbete gör skillnad i människors vardag! Vi är cirka 7 000 medarbetare och här finns gott om utrymme för dig som vill lyfta tillsammans med oss. Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum med 85 000 invånare, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund.

Om arbetsplatsen

Fjällbacka är ett vård- och omsorgsboende som ligger centralt beläget i ett villaområde i Fjälkinge, ca 1 mil öster om Kristianstad. Här finns matvarubutik, café, blomsteraffär samt buss och tåg mot Kristianstad och Bromölla på promenadavstånd.

Arbetsuppgifter

Ditt uppdrag som undersköterska blir att tillsammans med ditt team (kollegor, sjuksköterska, fysioterapeut, arbetsterapeut och enhetschef) jobba med individen i fokus. Du följer genomförandeplaner, dokumenterar, aktiverar och följer upp rutiner och individuella bedömningar. I arbetet ingår att vara kontaktman samt att inneha ett eller flera ansvarsområden. Du erbjuds ett omväxlande arbete med omvårdnadsinsatser, aktiviteter och delegerade arbetsuppgifter från sjuksköterska och rehabpersonal.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har godkänt omvårdnadsprogram eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig och vi ser gärna att du har utbildning i i psykiatri eller kring demenssjukdomar. Eftersom arbetet kräver kommunikation och dokumentation förutsätter vi att du har datorvana och behärskar svenska i tal och skrift. Har du erfarenhet inom vård och omsorg, av arbete med personer med kognitiv sjukdom eller har arbetslivserfarenhet i övrigt är det meriterande.

Som person har du förmågan att självständigt läsa av olika situationer och ser dig själv som en pusselbit av helheten. Du vågar ta din plats i den nya arbetsgruppen och på forum som arbetsplatsträffar, vid rapportering och verkställighetsmöten.
Vidare har du socialförmåga och bra bemötande samt fokuserar på en bra dialog med kunder och deras anhöriga. Du fokuserar mer på möjligheter än hinder.

Övrigt

Omsorgsförvaltningens verksamhet riktar sig till äldre och personer som har behov av funktionsstöd samt till personer med behov av hemsjukvård. Verksamheten är funktionsindelad i fyra verksamhetsområden: stöd i ordinärt boende, stöd i vård- och omsorgsboende, hälso- och sjukvård samt funktionsstöd. I förvaltningen finns också myndighetsenheten, riksgymnasiet och hjälpmedelscentrum i Östra Skåne.

I Kristianstads kommun tillämpar vi heltid för alla, vilket innebär att alla medarbetare med tillsvidareanställning har rätt till heltid och deltid är en möjlighet. Vi tillämpar också rökfri arbetstid.

Har du skyddade personuppgifter skickar du in din ansökan via post märkt med titel och referensnummer. Du kan också lämna din ansökan på Rådhus Skåne. Har du frågor kan nå oss via växeln 044-13 50 00.

Har du frågor kring hur du gör din ansökan, kontakta systemets support på telefon 0771-69 36 93 eller via länken https://zero.comaround.com/sv-se/.

Sista ansökningsdag är 2022-05-20

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Antal sökande 2
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Ort Kristianstad
Referensnummer OMS-2022-101
Kontaktperson Silvia Nichifor
Enhetschef
044-13 66 94
Facklig företrädare Kommunal
010-442 79 57
Sista ansökningsdag 2022-05-20