Kock eller ekonomibiträde/köksbiträde, bemanningsenheten gemensam service

Vårt arbete gör skillnad i människors vardag! Vi är cirka 7 000 medarbetare och här finns gott om utrymme för dig som vill lyfta tillsammans med oss. Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum med 85 000 invånare, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund.

Om arbetsplatsen

Studerar du och vill tjäna lite extra pengar eller bara vill stärka ditt CV?

Som vikarie får du ett intressant, roligt och omväxlande jobb med möjlighet att arbeta på flera olika arbetsplatser och knyta värdefulla kontakter. Du väljer själv dina arbetstider och kan skaffa dig arbetslivserfarenhet inom ett område som du är intresserad av.
Ett timvikariat passar många och kan vara en väg in på arbetsmarknaden. Genom att jobba som timvikarie hos oss får du nya erfarenheter, möjlighet att bidra med din kompetens och göra skillnad för andra människor.

Du kommer att bli visstidsanställd intermittent, vilket innebär att varje enskilt arbetstillfälle är ett nytt anställningsförhållande. Bokningar kommer att kunna ske från en dag upp till sex månader vid olika tillfällen.

För att vi ska kunna ta ställning till din ansökan behöver du bifoga utbildningsbetyg/intyg vid ansökan.

Arbetsuppgifter

Vi behöver vikarier som rycker in vid tillfälliga behov i kostenheten.
Som vikarie hos oss är du en ambassadör för kostens verksamhet. Du kommer att få utföra matlagning, diskning/städning, servering, tillagning av specialkost, packning, beställning, egenkontroll och att arbeta i kostprogrammet Mashie samt andra förekommande uppgifter i ett kök.

Som vikarie vet du inte i vilket kök du kommer att placeras, det ställer därför höga krav på dig att kunna vara öppen för nya utmaningar varje dag. Hos oss arbetar du dagtid och helgarbete är en del av vår verksamhet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har godkänt restaurang- och livsmedelsprogram eller annan likvärdig utbildning. Du har kunskap om specialkoster och vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i storkök. Kunskap och erfarenhet av kostdataprogram är meriterande liksom erfarenhet av beställningar och fakturahantering. Eftersom det ingår beställningar och kommunikation i arbetet förutsätter vi att du har datorvana och behärskar svenska i tal och skrift. Du behöver körkort och tillgång till bil.

Dina personliga egenskaper är viktiga och vi söker dig som är flexibel, lyhörd och har lätt för att samarbeta. Du är lösningsfokuserad, positiv, har driv och engagemang. Att kunna bidra med det lilla extra både till arbetskollegor och gäster är viktigt för dig.

Som anställd vid kostenheten ska du kunna arbeta på flera olika enheter.
Eftersom vi har viss verksamhet som även är kopplade till barnomsorg kommer du att få visa upp ett belastningsregister enligt bestämmelser i 2 kap. 31-33 §§ skollagen om du erbjuds anställning.

Övrigt

I Kristianstads kommun tillämpar vi heltid för alla, vilket innebär att alla medarbetare med tillsvidareanställning har rätt till heltid och deltid är en möjlighet. Vi tillämpar också rökfri arbetstid.

Har du skyddade personuppgifter ska du inte ansöka via vår ansökningsknapp, utan kontakta HR-rekrytering via växeln 044-13 50 00 för en säker ansökningsprocess.

Har du frågor kring hur du gör din ansökan, kontakta systemets support på telefon 0771-69 36 93 eller via länken https://zero.comaround.com/sv-se/.

Sista ansökningsdag är 2022-06-30

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Omfattning Timavlönad
Antal sökande 10
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse och vi rekryterar löpande.
Löneform Timlön
Ort Kristianstad
Referensnummer KLK-2022-9
Kontaktperson Cecilia Bergqvist
Bemanningsenheten, Gemensam Service
0724-67 87 74
Kontaktperson Lena Ohlsson
Enhetschef Bemanningsenheten, Gemensam Service
Lena.Ohlsson@kristianstad.se
Facklig företrädare Kommunal
010-442 79 57 kristianstad.skane@kommunal.se
Sista ansökningsdag 2022-06-30