Legitimerad sjuksköterska till Korttidsenheten Stafvres

Vårt arbete gör skillnad i människors vardag! Vi är cirka 7 000 medarbetare och här finns gott om utrymme för dig som vill lyfta tillsammans med oss. Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum med 85 000 invånare, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund.

Om arbetsplatsen

Nu söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska.
Vi söker en positiv, kommunikativ och engagerad person med hjärtat på rätt ställe. Vi söker dig som är trygg i din yrkesroll samt brinner för att utveckla vårdkvaliteten inom vården och bedriva god vård med patienten i fokus. Välkommen med din ansökan!

Korttidsboendet bedriver växel- och korttidsvård med ett rehabiliteringstänkande och flexibelt arbetssätt. Detta innebär att patienter gör allt de själva kan för att bibehålla och om möjligt förbättra sina funktioner.

Här har man ett nära samarbete med arbetsterapeuter/fysioterapeuter och biståndshandläggare som skapar förutsättning för att ge patienter och närstående trygghet och god service.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska kommer du att ha ett stort ansvar och varierande arbetsuppgifter. Du kommer bland annat jobba med PBSD, Senior alert, delegera undersköterskor på korttidsenheten samt hålla utbildning för undersköterskorna på Stafvres för att kvalitetssäkra vården vi ger våra patienter.

Arbetet innebär också att du ska göra bedömningar och överrapportering utifrån HSL till andra verksamheter i samband med hemgång från sjukhus och korttidsboende.

Du kommer att behöva samverka i team med andra yrkesgrupper både internt och externt. Det krävs att du har en god närståendekontakt och gott teamarbete med arbetsterapeuter/fysioterapeuter och biståndshandläggare som skapar förutsättning för att patienter och närstående trygghet och god service.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Har tidigare erfarenhet av att arbeta som sjuksköterska inom kommunal verksamhet samt korttidsvårdsarbete är det meriterande liksom erfarenhet av att arbeta med SVU processen.

Vi ser gärna att du har vana av IT-baserade journalsystem och förutsätter att du kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift. Det är meriterande om du även har erfarenhet av ProCapita dokumentationssystem.

Din personlighet är viktig för oss och vi söker dig som är trygg i din yrkesroll och har ansvarskänsla. Du har förmågan att arbeta både självständigt och tillsammans med andra, att lyssna, visa empati och respekt. Du är prestigelös och uppmärksammar och belönar andras bidrag. Din förmåga att delegera och fatta tydliga beslut kommer väl till pass i arbetet liksom din goda initiativförmåga.

Övrigt

Omsorgsförvaltningens verksamhet riktar sig till äldre och personer som har behov av funktionsstöd samt till personer med behov av hemsjukvård. Verksamheten är funktionsindelad i fyra verksamhetsområden: stöd i ordinärt boende, stöd i vård- och omsorgsboende, hälso- och sjukvård samt funktionsstöd. I förvaltningen finns också myndighetsenheten, riksgymnasiet och hjälpmedelscentrum i Östra Skåne.

I Kristianstads kommun tillämpar vi heltid för alla, vilket innebär att alla medarbetare med tillsvidareanställning har rätt till heltid och deltid är en möjlighet. Vi tillämpar också rökfri arbetstid.

Har du skyddade personuppgifter skickar du in din ansökan via post märkt med titel och referensnummer. Du kan också lämna din ansökan på Rådhus Skåne. Har du frågor kan nå oss via växeln 044-13 50 00.

Har du frågor kring hur du gör din ansökan, kontakta systemets support på telefon 0771-69 36 93 eller via länken https://zero.comaround.com/sv-se/.

Sista ansökningsdag är 2022-01-31

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Antal sökande 1
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Ort Kristianstad
Referensnummer OMS-2022-3
Kontaktperson Adrian Bringsfjäll
Enhetschef
0724-678212, adrian.bringsfjall@kristianstad.se
Facklig företrädare Vårdförbundet
0771-420 420
Sista ansökningsdag 2022-01-31