Behandlingsassistent

Vårt arbete gör skillnad i människors vardag! Vi är cirka 7 000 medarbetare och här finns gott om utrymme för dig som vill lyfta tillsammans med oss. Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum med 85 000 invånare, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund.

Om arbetsplatsen

Boendebasen är ett stöd- och motivationsboende för vuxna personer med missbruk. På Boendebasen finns det 15 platser där det bedrivs stöd- och motivationsarbete för de boende, men även till vuxna som är beviljade öppenvårdsinsatser. Boendebasen är bemannat av 15 behandlingsassistenter dygnet runt, varav alltid minst 2 personer i tjänst.

Arbetsuppgifter

Som vikarie på Boendebasen, är du en viktig länk till att det dagliga arbetet ska kunna fortgå utan störningar vid ordinarie personals ledighet. Dina arbetsuppgifter är varierande och utgår ifrån verksamhetens planering och beslut. Arbetet innebär att vara nära klienterna, motivera, ge trygghet, stabilitet och struktur i vardagen. I arbetet ingår det att ta drogtester och att stötta och hjälpa till med vardagliga sysslor som tex matlagning, städning och hygien.

Du kommer att bli visstidsanställd intermittent, vilket innebär att varje enskilt arbetstillfälle är ett nytt anställningsförhållande. Vi rekryterar löpande efter verksamhetens behov.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är eller håller på att utbilda dig till behandlingspedagog, socialpedagog eller socionom.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med målgruppen. Givetvis har du allmänna datorkunskaper och kan du kommunicera på svenska i tal och skrift eftersom kommunikation och dokumentation ingår i arbetet. Arbetet kräver också att du har B-körkort.

Du är ansvarsfull, ödmjuk och flexibel som person. Du behöver också vara målinriktad och strukturerad i ditt arbete med förmåga att arbeta självständigt samt skapa goda relationer med klienter och personal.

Övrigt

Möt framtiden med oss i arbete och välfärdsförvaltningen. Förvaltningen ansvarar för individ- och familjeomsorgen och vissa arbetsmarknads- och utbildningsinsatser i kommunen. Vi har ett samlat ansvar för att förebygga och motarbeta utanförskap och stödja medborgaren till ökad självständighet.

I Kristianstads kommun tillämpar vi heltid för alla, vilket innebär att alla medarbetare med tillsvidareanställning har rätt till heltid och deltid är en möjlighet. Vi tillämpar också rökfri arbetstid.

Har du skyddade personuppgifter skickar du in din ansökan via post märkt med titel och referensnummer. Du kan också lämna din ansökan på Rådhus Skåne. Har du frågor kan nå oss via växeln 044-13 50 00.

Har du frågor kring hur du gör din ansökan, kontakta systemets support på telefon 0771-69 36 93 eller via länken https://zero.comaround.com/sv-se/.

Sista ansökningsdag är 2021-12-13

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Omfattning Timavlönad
Antal sökande 1
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse.
Löneform Timlön
Ort Kristianstad
Referensnummer AOV-2021-84
Kontaktperson Kickan Olsson
Enhetschef
044-134950
Facklig företrädare Urban Kärsbo
Vision
044-13 49 49
Sista ansökningsdag 2021-12-13