Undersköterska till specialenheten, Demenscentrum

Vårt arbete gör skillnad i människors vardag! Vi är cirka 7 000 medarbetare och här finns gott om utrymme för dig som vill lyfta tillsammans med oss. Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum med 85 000 invånare, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund.

Om arbetsplatsen

Vi söker dig som vill arbeta med målgruppen och har ett brinnande intresse för demensfrågor. Du ska ha ett stort intresse för aktivering och ge kunderna en meningsfull vardag. Verksamhetens mål är att under ett gemensamt tak samla kompetenser och insatser som bidrar till att utveckla vård- och omsorg för personer med demens/kognitiv svikt och deras anhöriga.
Du erbjuds ett omväxlande arbete med omvårdnadsinsatser, aktiviteter och delegerade arbetsuppgifter från sjuksköterska och rehab personal.
Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Att arbeta som undersköterska innebär att du får arbeta med något av det bästa och mest berikande som finns - att hjälpa till att göra vardagen meningsfull för våra kunder. Professionell förhållningsätt och ett gott bemötande är en självklarhet för oss. Vi arbetar efter kundfokus, där vi hela tiden har kundernas behov och önskemål i centrum. I arbetet ingår att vara kontaktperson samt att inneha ett eller flera ansvarsområden. Du erbjuds ett omväxlande arbete med omvårdnadsinsatser, aktiviteter och delegerade arbetsuppgifter från sjuksköterska och rehab personal.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har godkänd utbildning från omvårdnadsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du har erfarenhet arbete inom vård och omsorg och vi ser gärna att du är specialistundersköterska med inriktning demens. Har du erfarenhet av arbete med personer med demenssjukdom är det meriterande liksom vidareutbildning inom demensområdet. Eftersom kommunikation och dokumentation ingår i dina arbetsuppgifter behöver du ha dokumentations- och datorvana och behärska svenska i tal och skrift.

Vi söker dig som är social, empatisk, serviceinriktad och som har en positiv inställning till ditt arbete. Du är flexibel, kreativ och hittar lösningar i vardagen. Vidare har du god samarbetsförmåga samt ett professionellt bemötande mot alla du möter i ditt arbete. Vi vill också att du har förmåga att både fatta beslut och respektera fattade beslut.

Övrigt

Omsorgsförvaltningens verksamhet riktar sig till äldre och personer som har behov av funktionsstöd samt till personer med behov av hemsjukvård. Verksamheten är funktionsindelad i fyra verksamhetsområden: stöd i ordinärt boende, stöd i vård- och omsorgsboende, hälso- och sjukvård samt funktionsstöd. I förvaltningen finns också myndighetsenheten, riksgymnasiet och hjälpmedelscentrum i Östra Skåne.

I Kristianstads kommun tillämpar vi heltid för alla, vilket innebär att alla medarbetare med tillsvidareanställning har rätt till heltid och deltid är en möjlighet. Vi tillämpar också rökfri arbetstid.

Har du skyddade personuppgifter skickar du in din ansökan via post märkt med titel och referensnummer. Du kan också lämna din ansökan på Rådhus Skåne. Har du frågor kan nå oss via växeln 044-13 50 00.

Har du frågor kring hur du gör din ansökan, kontakta systemets support på telefon 0771-69 36 93 eller via länken https://zero.comaround.com/sv-se/.

Sista ansökningsdag är 2021-12-05

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Antal sökande 3
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Ort Kristianstad
Referensnummer OMS-2021-138
Kontaktperson Jennie Johannesson
Enhetschef
044-13 48 32
Facklig företrädare Susanne Arvidsson
Kommunal
044-13 48 36
Sista ansökningsdag 2021-12-05