Projektledare inom mark och exploatering

Vårt arbete gör skillnad i människors vardag! Vi är cirka 7 000 medarbetare och här finns gott om utrymme för dig som vill lyfta tillsammans med oss. Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum med 85 000 invånare, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund.

Om arbetsplatsen

Utmanas du av att arbeta med projekt?
Vi inom Kristianstad kommun söker nu en erfaren projektledare för kommunens investerings- och exploateringsprojekt. Du blir en del i mark- och exploateringsenheten som arbetar med utvecklingsprojekt för ett hållbart samhällsbyggande. Som företrädare för kommunen i egenskap av fastighetsägare ska Mark- och exploateringsenheten strategiskt utveckla och optimera det kommunala markinnehavet.

Kristianstad befinner sig en expansiv fas och det är många spännande samhällsbyggnadsprojekt på gång. Låter detta som något för dig?
Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Du kommer att jobba som projektledare för investerings-, sanerings- och exploateringsprojekt inom samhällsbyggnadsområdet men också ha en övergripande och generalistisk roll. Kommunen befinner sig i en expansiv fas och det är flertalet projekt inom detta område som antingen är uppstartade eller på gång.

Det kan också förekomma arbetsuppgifter inom den traditionella mark- och exploateringsprocessen, som förvärv/försäljning, avtalsskrivande och deltagande i detaljplaneprocesser.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskoleexamen som är relevant för arbetsområdet gärna med inriktning mot lantmäteri, stadsbyggnad eller väg- och vatten. Du behöver ha minst tre års erfarenhet av projektledning inom arbetsområdet för större projekt eller likvärdigt. Du har också kunskap inom Miljöbalkens område. Har du kunskap inom fastighetsjuridik och erfarenhet av avtalsskrivning är det meriterande. Det är också en fördel om du har kunskap om fastighetsekonomi och fastighetsteknik. Du som söker till oss har B-körkort för att enkelt kunna ta dig runt i kommunen vid behov.

Som person har du förmågan att planera och organisera ditt arbete. Du har lätt för att sätta upp mål, organisera resurser, följa upp och avsluta aktiviteter. Vi vill att du har en hög förmåga att leverera resultat, både vad gäller kvalitet och produktivitet. Du arbetar på ett systematiskt, metodiskt och pålitligt sätt. Du har lätt för att fokusera på kundens behov och uppnå god kundtillfredsställelse.

Övrigt

I den här rekryteringen har vi redan innan publicering tagit ställning till vilka annonseringskanaler vi vill använda och undanber oss merförsäljning.

Kommunledningskontoret leder, samordnar, följer upp och utvecklar kommunens verksamhet utifrån en helhetssyn. Här finns verksamheter som ekonomi, HR, IT, medborgarcenter och strategiska frågor samt all gemensam service med lokalvårds-, måltids- och transportverksamheter i förvaltningen. Kommunledningskontorets arbete ska bidra till en positiv utveckling för alla som bor, arbetar, driver företag, studerar eller besöker vår kommun . Kommunstyrelsen ger ramarna och direktiven.

I Kristianstads kommun tillämpar vi heltid för alla, vilket innebär att alla medarbetare med tillsvidareanställning har rätt till heltid och deltid är en möjlighet. Vi tillämpar också rökfri arbetstid.

Har du skyddade personuppgifter skickar du in din ansökan via post märkt med titel och referensnummer. Du kan också lämna din ansökan på Rådhus Skåne. Har du frågor kan nå oss via växeln 044-13 50 00.

Har du frågor kring hur du gör din ansökan, kontakta systemets support på telefon 0771-69 36 93 eller via länken https://zero.comaround.com/sv-se/.

Sista ansökningsdag är 2021-12-06

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Antal sökande 1
Tillträde Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Ort Kristianstad
Referensnummer KLK-2021-81
Kontaktperson Fredrik Ek
mark- och exploateringschef
044-13 27 07
Facklig företrädare Marie Thiman
TCO
044-13 51 68
Facklig företrädare Alexandra Wideheim
SACO
044-13 29 08
Sista ansökningsdag 2021-12-06