Legitimerad sjuksköterska till vård och omsorgsboende

Vårt arbete gör skillnad i människors vardag! Vi är cirka 7 000 medarbetare och här finns gott om utrymme för dig som vill lyfta tillsammans med oss. Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum med 85 000 invånare, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund.

Om arbetsplatsen

För att möta framtidens vision om nära vård, så söker vi nu sjuksköterska till våra vård och omsorgs boende. Vi söker dig som vill skapa ett teamarbete med rehab och omvårdnadspersonal på våra boenden och som har ett brinnande
intresse för utbildning och fortbildning för vår omvårdnadspersonal. Målet är teamkänsla där patienten alltid är i fokus.

Vi är intresserade av dig som har en lång erfarenhet av kommunal hälso- och sjukvård med goda referenser från vård och omsorgsboende som sjuksköterska.

Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som omvårdnadsansvarig sjuksköterska med sedvanliga sjuksköterskeuppgifter på vård och omsorgsboende. Teamarbete med rehab och omvårdnadspersonal för att främja god hälso-och sjukvård där patienten är i fokus ingår också i din roll. Möjlighet till vidareutbildning finns inom organisationen.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad sjuksköterska och vidareutbildning inom vård av äldre är meriterande. Vi vill att du har goda referenser från arbete på vård- och omsorgsboende som legitimerad sjuksköterska.

Vi ser gärna att du har vana av IT-baserade journalsystem och förutsätter att du kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift. B-körkort för manuell växellåda är ett krav.

Som person har du förmågan att arbeta både självständigt och tillsammans med andra, att lyssna, visa empati och respekt. Du är prestigelös och uppmärksammar och belönar andras bidrag. Din förmåga att delegera och fatta tydliga beslut kommer väl till pass i arbetet liksom din goda initiativförmåga.

Övrigt

Omsorgsförvaltningens verksamhet riktar sig till äldre och personer som har behov av funktionsstöd samt till personer med behov av hemsjukvård. Verksamheten är funktionsindelad i fyra verksamhetsområden: stöd i ordinärt boende, stöd i vård- och omsorgsboende, hälso- och sjukvård samt funktionsstöd. I förvaltningen finns också myndighetsenheten, riksgymnasiet och hjälpmedelscentrum i Östra Skåne.

I Kristianstads kommun tillämpar vi heltid för alla, vilket innebär att alla medarbetare med tillsvidareanställning har rätt till heltid och deltid är en möjlighet. Vi tillämpar också rökfri arbetstid.

Har du skyddade personuppgifter skickar du in din ansökan via post märkt med titel och referensnummer. Du kan också lämna din ansökan på Rådhus Skåne. Har du frågor kan nå oss via växeln 044-13 50 00.

Har du frågor kring hur du gör din ansökan, kontakta systemets support på telefon 0771-69 36 93 eller via länken https://zero.comaround.com/sv-se/.

Sista ansökningsdag är 2022-01-30

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Antal sökande 2
Tillträde Tillträde efter överenskommelse. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval.
Löneform Månadslön
Ort Kristianstad
Referensnummer OMS-2021-132
Kontaktperson Adrian Bringsfjäll
Enhetschef
0724-678212, adrian.bringsfjall@kristianstad.se
Kontaktperson Anette Florin
Enhetschef
044-135808 anette.florin@kristianstad.se
Facklig företrädare Vårdförbundet
0771-420 420
Sista ansökningsdag 2022-01-30