Anläggare med inriktning i huvudsak mot VA-arbeten

Vårt arbete gör skillnad i människors vardag! Vi är cirka 7 000 medarbetare och här finns gott om utrymme för dig som vill lyfta tillsammans med oss. Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum med 85 000 invånare, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund.

Om arbetsplatsen

Nu söker vi två anläggare som kommer att arbeta mest med arbeten som rör VA i kommunen. Vi är en utvecklande arbetsplats och du får 10 goda kollegor att jobba med.

Vi ser fram emot din ansökan!

Arbetsuppgifter

Du medverkar och tar ansvar för anläggningsarbeten inom kommunens gata och rörnätsavdelning. Arbete med underhåll och nyanläggning av vatten och avloppsledningar är huvudsysslan, men i arbetsuppgifterna kan även uppdrag som gränsar till ditt yrkesområde förekomma som till exempel snöröjning, assistans av spolbilen eller övriga gata och anläggningsarbete. Beredskapstjänst ingår i tjänsterna.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasieutbildning, helst inom bygg- och anläggning. Vi vill att du har erfarenhet av arbete inom rör /anläggningsarbeten. Det är mycket viktigt att du känner till dessa arbeten men också är villig att lära dig nytt. Har du PE svetsutbildning är det meriterande.

Då kommunikation och dokumentation ingår i arbetet talar, läser och förstår du svenska i tal och text samt hanterar datorn i Windowsmiljö i ditt dagliga arbete. Du som söker till oss har B-körkort för manuell växellåda för att enkelt kunna ta dig runt i kommunen vid behov.

Som person har du förmågan att följa instruktioner, procedurer, lagstadgade krav och policy, samt förhålla dig till uppsatta tidsplaner. Vidare krävs förmåga att prestera i en pressad miljö och hantera svåra situationer. Du förblir optimistiskt inför utmaningar och har förmågan att acceptera och lära av kritik.

Övrigt

Tekniska nämnden ansvarar genom tekniska förvaltningen för utveckling, byggnation och förvaltning av kommunens allmänna platser och byggnader. Nämnden har även uppdraget att ordna kommunal vatten- och avloppsförsörjning (VA) och är väghållningsmyndighet för de kommunala vägarna.

I Kristianstads kommun tillämpar vi heltid för alla, vilket innebär att alla medarbetare med tillsvidareanställning har rätt till heltid och deltid är en möjlighet. Vi tillämpar också rökfri arbetstid.

Har du skyddade personuppgifter skickar du in din ansökan via post märkt med titel och referensnummer. Du kan också lämna din ansökan på Rådhus Skåne. Har du frågor kan nå oss via växeln 044-13 50 00.

Har du frågor kring hur du gör din ansökan, kontakta systemets support på telefon 0771-69 36 93 eller via länken https://zero.comaround.com/sv-se/.

Sista ansökningsdag är 2021-11-04

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Antal sökande 2
Tillträde Snarast efter överenskommelse.
Löneform Månadslön
Ort Kristianstad
Referensnummer TEK-2021-45
Kontaktperson Tim Nilsson
Arbetsledare
0729848838
0729848838 tim.nilsson@kristianstad.se
Facklig företrädare Jens Svensson
Kommunal
0733-17 19 26
Facklig företrädare Johan Isberg
SACO
044-13 62 36
Facklig företrädare Fredrik Thomasson
Vision
0733-13 54 27
Sista ansökningsdag 2021-11-04