Kock till bemanningsenhet

Vårt arbete gör skillnad i människors vardag! Vi är cirka 7 000 medarbetare och här finns gott om utrymme för dig som vill lyfta tillsammans med oss. Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum med 85 000 invånare, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund.

Om arbetsplatsen

Är du en duktig kock som vill vara med och skapa mervärde för Kristianstad? Nyfiken? Läs mer och välkommen med din ansökan!

Vårt mål är att tillaga näringsriktiga måltider som både smakar gott och ser tilltalande ut. Till våra kunder i omsorgen som i allt större utsträckning har en komplicerad hälsobild samt att främja en hälsosam livsstil med bra matvanor hos barn och elever. Vi arbetar för att minska matsvinn, KRAV-certifierade kök och laga mer grönt. Vi är stolta över vår yrkesroll och vår kunskap!

Sedan årsskiftet finns stora delar av Kristianstads kommuns serviceverksamheter samlade i en egen organisation, Gemensam service. Här finns kommunens tjänster inom måltid, lokalvård, fordon, transport och intern service. Dagligen levererar över 400 medarbetare tjänster till såväl övriga förvaltningar som till våra medborgare

Arbetsuppgifter

Som kock på GS bemanningsenhet kommer du att arbeta med kvalificerad matlagning vid ordinarie personals frånvaro.
I arbetet ingår också att på ett säkert sätt kunna tillaga och hantera specialkoster. Dessutom ingår traditionella arbetsuppgifter som förekommer i kök så som egenkontroll, beställningar, fakturahantering, diskning, städning med mera.
Din placering under veckan kan vara allt ifrån ett ensamkök till ett stort produktionskök.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har godkänt betyg från restaurang- och livsmedelsprogrammet med inriktning kök eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har erfarenhet av arbete i produktionskök och kunskap om och erfarenhet av specialkostmatlagning. Vidare har du goda kunskaper om livsmedelshygien och egenkontroll samt erfarenhet av beställningar och fakturahantering.
Kommunikation och dokumentation är en viktig del i arbetet så du behöver ha god datorvana och behärska svenska i tal och skrift. Ha du kunskap och erfarenhet i kostdataprogram är meriterande.

Dina personliga egenskaper är viktiga och vi söker dig som är flexibel, lyhörd och har lätt för att samarbeta. Du är lösningsfokuserad, positiv, har driv och engagemang. Att kunna bidra med det lilla extra både till arbetskollegor och gäster är viktigt för dig. Du förväntas vara en god ambassadör för GS verksamhet

Eftersom vi har viss verksamhet som även är kopplade till barnomsorg kommer du att få visa upp ett belastningsregister enligt bestämmelser i 2 kap. 31-33 §§ skollagen om du erbjuds anställning.

Övrigt

Kommunledningskontoret leder, samordnar, följer upp och utvecklar kommunens verksamhet utifrån en helhetssyn. Här finns verksamheter som ekonomi, HR, IT, medborgarcenter och strategiska frågor. Från den 1 januari 2021 finns också all gemensam service med lokalvårds-, måltids- och transportverksamheter i förvaltningen. Kommunledningskontorets arbete ska bidra till en positiv utveckling för alla som bor, arbetar, driver företag, studerar eller besöker vår kommun . Kommunstyrelsen ger ramarna och direktiven.

I Kristianstads kommun tillämpar vi heltid för alla, vilket innebär att alla medarbetare med tillsvidareanställning har rätt till heltid och deltid är en möjlighet. Vi tillämpar också rökfri arbetstid.

Har du skyddade personuppgifter ska du inte ansöka via vår ansökningsknapp, utan kontakta HR-rekrytering via växeln 044-13 50 00 för en säker ansökningsprocess.

Har du frågor kring hur du gör din ansökan, kontakta systemets support på telefon 0771-69 36 93 eller via länken https://zero.comaround.com/sv-se/.

Sista ansökningsdag är 2021-10-22

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Antal sökande 4
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Ort Kristianstad
Referensnummer KLK-2021-64
Kontaktperson Lena Larsen
Avdelningschef
044-13 68 06
Facklig företrädare Anneli Stigsson
Kommunal
044 - 13 52 43
Sista ansökningsdag 2021-10-22