Legitimerad sjuksköterska till hemsjukvården

Vårt arbete gör skillnad i människors vardag! Vi är cirka 7 000 medarbetare och här finns gott om utrymme för dig som vill lyfta tillsammans med oss. Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum med 85 000 invånare, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund.

Om arbetsplatsen

Som medarbetare i hemsjukvården kommer du att arbeta tillsammans med andra sjuksköterskor och hsv-undersköterskor. Vi har gemensamma arbetsplatser som vi utgår från. Vi arbetar med hög kvalité och utvecklingsfokus mot patienter med olika diagnoser och omvårdnadsbehov.

Vi utgår från en patientcentrerad vård där vi strävar mot ett teamarbete tillsammans med fysioterapeuter, arbetsterapeuter, HSV-undersköterskor och omvårdnadspersonal. I organisationen finns även tillgång till specialistsjuksköterska i psykiatri. Vår vision är en enhet med bred kompetens där vi tvärprofessionellt ger bästa möjliga vård till våra patienter.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska som arbetar mot hemsjukvård arbetar du självständigt utifrån sedvanliga sjuksköterskeuppgifter. Du ingår i ett team och förväntas jobba tvärprofessionellt och ha en god förmåga till samarbete. Det är viktigt att du kan förmedla ditt perspektiv, utifrån den kompetens du har, i helhetsbedömningen kring en patient.

Arbetsuppgifterna indelas enligt samverkansavtal med Region Skåne och i arbetet ingår samverkan med externa aktörer i syfte att ge patienten bästa möjliga vård.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom hemsjukvård och gärna vidareutbildning inom Psykiatri, Vård av äldre eller Öppen Hälso- och sjukvård.

Vi vill gärna att du har vana av IT-baserade journalsystem och förutsätter att du kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift. B-körkort för manuell växellåda är ett krav.

Som person har du förmågan att arbeta både självständigt och tillsammans med andra, att lyssna, visa empati och respekt. Du är prestigelös och uppmärksammar och belönar andras bidrag. Du har förmågan att planera och organisera ditt arbete och har lätt för att sätta upp mål, organisera resurser, följa upp och avsluta aktiviteter.

Övrigt

Omsorgsförvaltningens verksamhet riktar sig till äldre och personer som har behov av funktionsstöd samt till personer med behov av hemsjukvård. Verksamheten är funktionsindelad i fyra verksamhetsområden: stöd i ordinärt boende, stöd i vård- och omsorgsboende, hälso- och sjukvård samt funktionsstöd. I förvaltningen finns också myndighetsenheten, riksgymnasiet och hjälpmedelscentrum i Östra Skåne.

I Kristianstads kommun tillämpar vi heltid för alla, vilket innebär att alla medarbetare med tillsvidareanställning har rätt till heltid och deltid är en möjlighet. Vi tillämpar också rökfri arbetstid.

Har du skyddade personuppgifter skickar du in din ansökan via post märkt med titel och referensnummer. Du kan också lämna din ansökan på Rådhus Skåne. Har du frågor kan nå oss via växeln 044-13 50 00.

Har du frågor kring hur du gör din ansökan, kontakta systemets support på telefon 0771-69 36 93 eller via länken https://zero.comaround.com/sv-se/.

Sista ansökningsdag är 2021-10-28

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Antal sökande 2
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Ort Kristianstad
Referensnummer OMS-2021-111
Kontaktperson Ylva Paulsson
Enhetschef
044-13 54 71
Kontaktperson Anne Kemppainen Nilsson
Enhetschef
044-13 62 20
Facklig företrädare Vårdförbundet
0771-420 420
Sista ansökningsdag 2021-10-28